Ambitiøs Marketing Manager til Nordic Game Supply

Brænder du for gaming og vil du være med til at udvikle Nordic Game Supplys marketing og give vores kommunikation og marketingindsats i Skandinavien og Tyskland et løft?

Vi har brug for en skarp marketingprofil som kan være med til at gøre os endnu bedre. Det inkluderer bl.a. planlægning og eksekvering af kampagner på tværs af social media, betalte online medier, retargeting og offline kanaler samt udarbejdelse af marketing brand strategier for nogle af de stærkeste brands indenfor gaming.

Er du vild med at arbejde strategisk og operationelt med internationalt anerkendte gaming franchises, såsom Grand Theft Auto, NBA2K og The Elder Scrolls og udgivere af videospil som 2K Games, Rockstar Games, Konami og Bethesda Softworks samt en række af de bedste gaming accessories brands som Turtle Beach, Thrustmaster & Hyper X, så er dette stillingen du skal søge.

Om stillingen:

Som marketing manager skal du i tæt samarbejde med COO og det øvrige team, drive kampagner og løbende kommunikation med potentielle og eksisterende kunder. Du kommer til at arbejde med B2B- og B2C- kommunikation i Skandinavien og Tyskland

Dine primære ansvarsområder bliver:
Arbejde strategisk og operationelt med internationale anerkendte gaming-franchises og accessories-brands, hvor du udvikler og gennemfører de bedste mediekampagner med størst mulig impact i tæt samarbejde med vores mediebureau. Dette omfatter traditionelle, sociale og digitale medier. Du skal udarbejde budgetter og gennemføre intern / ekstern rapportering og ROI- analyser på tværs af de nordiske lande. Du vil ligeledes få ansvar for at planlægge og sikre gennemførelse af affiliate og marketing-promotion-kampagner i tæt samarbejde med key stakeholders. Derudover får  du også det samlede ansvar for vores trade marketing aktiviteter ift. at understøtte  vores key account managers så vi sikrer den rette tilstedeværelse i Retail.

Om dig:

 • Du har en relevant kandidatgrad inden for marketing, business administration eller kommunikation
 • Du har 5-10 års erfaring og en dokumenteret track record med markedsføring af store internationale mærkevarer/brands
 • Du har erfaring med underholdningsindustrien og/eller erfaring med FMCG 
 • Du har en analytisk tankegang og har let ved og omsætte data til kommercielle tiltag
 • Du arbejder strategisk og er samtidig en hardcore executor og befinder dig godt i dette spændingsfelt
 • Du er innovativ, kreativ og kvalitetsbevidst
 • Du trives i et hurtigt, dynamisk og yderst selvstændigt arbejdsmiljø med højt til loftet
 • Du bidrager til et uformelt, effektivt og fleksibelt arbejdsmiljø
 • Du kan skrive involverende, overbevisende og let forståelige tekster
 • Du har grafisk flair og kendskab til f.eks. Adobe-pakken
 • Du taler og skriver flydende på engelsk

Vi tilbyder:

En mulighed for at arbejde med verdens førende brands inden for spilbranchen. En super spændende position i et dynamisk og internationalt selskab, der giver dig masser af udfordringer og store muligheder for personlig og faglig udvikling. Som marketing manager vil du være en del af et team, der omfatter nogle af de mest talentfulde branchefolk i regionen. Nordic Game Supply har en ung tankegang, et behageligt arbejdsklima og højt kvalificerede kolleger.
En god fast løn med pension, sygeforsikring, frokostordning i top moderne lokaler tæt på motorvejen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt. Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig.

Kontaktoplysninger:
Martin Broesbøl
Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543
mb@eliterekruttering.dk
Job information:
 • Geografi / Østjylland
 • Branche / Gaming og tilbehør
 • Starttidspunkt / Snarest muligt

Print Friendly