Best in Class bygningsingeniør med kundetække og hang til teknisk salg

Er du en ambitiøs bygningsingeniør?

Har du statisk erfaring med store stålkonstruktioner?
Kan du beregne og sælge på samme tid?
Kan du lide at arbejde med tunge tilbud og beregninger på f.eks. store haller, stadioner, domiciler, trappekonstruktioner, terminaler, sygehuse m.v?
Har du lyst til arbejde i en kraftigt voksende succesfuld stålvirksomhed?

Give Stålspær er i vækst og søger nu en dygtig bygningsingeniør, der vil med os på vores videre rejse. Vi er Danmarks førende leverandør af stålkonstruktioner til byggeindustrien i Danmark og en betydende leverandør af stålkonstruktioner i Nordeuropa. Vi anerkendes for solide aftaler og rigtige løsninger, baseret på ansvarlighed, præcision og fleksibilitet. Og så har vi vilde eksportplaner og søger dig, der kan hjælpe os med at indfri dem.


Arbejdsopgaver & ansvar
Du får ansvar for salg og mulighed for indflydelse på eksekveringen af vores ambitiøse eksportstrategi gennem salgssupport af vores salgsansvarlige på de respektive markeder.

 • udarbejde tilbud til kunder i Skandinavien
 • lave statiske beregninger af stålkonstruktioner
 • indsamle og optimere informationer i huset til brug for tilbudsgivning
 • sætte en ære i at være hurtig og skarp med pris og leveringstid
 • bygge og vedligeholde stærke relationer til vores kunder og underleverandører i DK og resten af Skandinavien


Om dig
 • du har dokumenteret erfaring fra en lignende stilling i stålbranchen
 • du er selvkørende, løsningsorienteret, arbejder målrettet og trives med udfordringer og tilfredse kunder
 • du har statisk erfaring med stålkonstruktioner – også de store af slagsen og trives med at udarbejde tilbudsberegninger, uanset om der er tale om trappekonstruktioner, en stor hal, et nationalstadion, et imponerende domicil, terminaler eller et sygehus
 • du er åben, udadvendt og dynamisk, og du trives i et aktivt miljø med gode nære kollegaer, hurtige beslutninger og korte kommunikationsveje
 • din baggrund som bygningsingeniør – evt. med håndværksmæssig baggrund – gør dig skarp på dit fag, og giver dig lyst til en fortsat personlig og faglig udvikling som salgsingeniør
 • du har gode sprogkundskaber – især på de skandinaviske sprog – og holder hovedet koldt i pressede situationer


Vi tilbyder
En karriere i en spændende moderne vækstvirksomhed med en omsætning på pt. 450 MDK, et domicil ved motorvejen og masser af ambitioner. Vi er kendte for at have fokus på medarbejdernes udvikling og trivsel, og vi har tidligere modtaget industriens topleder-pris. Vi kan lide et højt tempo, en dynamisk tilgang til markedet og vi har en klar hensigt om at være ”Best in Class” – den bedste på markedet i alle processer: “Fra salg og konstruktion til projektledelse, produktion og montage”

At være Best in Class kræver også de bedste medarbejdere. Derfor sigter vores rekruttering også mod markedets bedste kræfter. Medarbejderudvikling og efteruddannelse er således en del af vores strategi, så vi fortsat kan fastholde vores meget dygtige medarbejdere.
Vi tilskriver i høj grad virksomhedens vækst og succes vores medarbejderes indsats, som vi derfor har klare forventninger til, og som vi også forstår at honorere.
Vi ser – som du – flere muligheder end begrænsninger og tilbyder et uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet, en spændende og udfordrende hverdag og en attraktiv lønpakke med medarbejdergoder som frokostordning, pension, sundhedsforsikring og spændende medarbejderarrangementer.


Ansøg
Vil du søge stillingen skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt. Vi behandler naturligvis din ansøgning 100 % fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Peter Kjær på tlf.: +45 22 876 123

Kontaktoplysninger:
Peter lille
Peter Kjær
Tlf. +45 22876123 pk@eliterekruttering.dk
Job information:
 • Geografi / Jylland / Brande
 • Branche / Stålkonstruktioner
 • Starttidspunkt / Efter aftale
Print Friendly