Energiske og ambitiøse talentfulde sælgere WANTED

Det skal være en fest at gå på arbejde. 

Din arbejdsdag består i at kontakte private potentielle kunder på vegne af vores samarbejdspartnere. Vi arbejder både med direkte salg og mødebooking. Vi leder efter flere kollegaer med salgserfaring eller talent for salg, der kan være med til at løfte opgaven og ikke mindst bidrage med gejst og højt humør.

Vi tilbyder dig et job med fart over feltet, hvor du bliver en del af et farvestrålende team af kollegaer, der alle har den ting til fælles, at de elsker at sælge og konstant arbejder for at forblive de bedste. 

Du vil få værktøjer med dig, du kan bruge resten af livet. Værktøjer der forbedrer dine personlige kompetencer og gør dig skarp under en forhandling. Om det handler om at forbedre dine karakterer, eller du har ambitioner om at bliver leder en dag. Vi klæder dig på og gør dig parat til den fremtid, du ønsker.

Din personlighed, er altafgørende for succes

 • Du er et udpræget konkurrencemenneske.
 • Du har et drive og lyst til hele tiden at forbedre dig.
 • Du er energisk og din gejst smitter af på resten af teamet. 
- Du har gode kommunikationsevner og formår at tilpasse din kommunikation iht. den enkelte kunde.
- Du er selvmotiverende, for i jobbet driver du din ‘egen butik’ ud fra en attraktiv provisionsordning. 


 • Den ideelle kandidat må gerne have erfaring fra lignende stilling, men det vigtigste er gåpåmod, selvtillid og lysten til at blive den bedste.

Stillingen er på 37 timer ugentlig med mulighed for fleksibilitet. Vi forventer, at du kan tiltræde snarest muligt, men venter gerne på den rette.
Hvad tilbyder vi:

 • En attraktiv arbejdsplads i Aars eller Aalborg.
 • Et professionelt oplæringsforløb, der er skræddersyet til den enkelte, således at du vil blive klædt 100 % på til den opgave, der skal løses.
 • Et fleksibelt arbejdsmiljø med stor frihed i forhold tid arbejdstid.
 • En attraktiv lønpakke hvor du kan mærke belønningen for dine resultater.Alle medarbejdere får tilsendt en masse materiale samt testopkald, hvor de kan forberede sig og på den måde være et skridt foran fra starten. Dette fjerner det værste af nervøsiteten, og gør det lettere at komme godt i gang og få succes med det samme. 

Hvis du med tiden både bliver en dygtig sælger samt udviser de rigtige lederegenskaber, behøver du ikke gå og vente på at få mere ansvar.

Vi sikrer at du får lov til at udvikle dine kompetencer og får mere ansvar i takt med dine resultater.

Virksomheden drives af erfarne folk fra Telemarketing branchen. Tilsammen har vi mere end 15 års erfaring fra fem af Danmarks største salgsvirksomheder. 

Erfaringer vi har brugt til at skabe et top professionelt og stærk salgsmiljø, hvor der gøres op med aggressive sælgere, der lyder som robotter uden viden og personlighed.

Vil du søge stillingen skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt. Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig.

Kontaktoplysninger:
Martin Broesbøl
Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543
mb@eliterekruttering.dk
Job information:
 • Geografi / Nordjylland
 • Branche / Tele marketing
 • Starttidspunkt / Når du er klar 😉

Print Friendly