Gaveweb søger salgsansvarlig

ER DU VORES NYE SALGSANSVARLIG TIL SALG AF FIRMAGAVER?
Vi tilbyder dig et job med fart over feltet, hvor du bliver en del af et stærkt og velfungerende team af kollegaer. De har alle den ting til fælles, at de konstant arbejder for at forblive de bedste. Vil du med på vognen og arbejde i en topmoderne virksomhed i vækst? Så er Gaveweb stedet for dig!

Vi oplever en stigende efterspørgsel på firmagaver og søger derfor en salgsansvarlig. Som salgsansvarlig får du en nøglerolle for udvikling hos Gaveweb. Du skal sammen med resten af teamet sikre at vores sortiment altid følger tidens trend, samt skabe nye kunde relationer og varetage den nuværende kundeportefølje. Som ansvarlig for at drive salget af firmagaver, vil du især komme til at agere opsøgende i forhold til nye kunder.

Baggrund:
Du kommer med solid salgserfaring fra B2B, gerne fra en lignende stilling, hvor din tilgang til salg har været initiativrig, målrettet og vedholdende. Med en naturlig nysgerrighed, har du skabt løsninger til alles fordel.

Om dig:
Du er selvkørende
Du har et højt drive
Du er resultatorienteret, struktureret og selvstændig
Du er en tillidsvækkende person og kommer med godt humør
Du har erfaring med B2B salg
Du har gode samarbejds- & kommunikationsevner
Du har kendskab eller stor interesse for dansk design, mærke -og trendvarer

Du tilbydes:
Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job blandt gode kollegaer i en moderne virksomhed, hvor der er højt til loftet og en uhøjtidelig omgangstone
En selvstændig rolle hvor du har store muligheder for at præge din egen hverdag
En spændende og udfordrende arbejdsdag med mange dage på farten
Med base i Grenå har du mulighed for at arbejde hjemme fra

Gaveweb.dk
Gaveweb.dk er en virksomhed, der handler med personalejulegaver, firmagaver, kundegaver, receptionsgaver mm. Gavesortimentet består primært af dansk design, mærke -og trendvarer, men inkluderer også delikatesser og vin. Gaveweb.dk er en del af Johnsen Graphic Solutions A/S, der er en velkonsolideret virksomhed med 72 ansatte inden for den grafiske branche.

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt. Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig.

Kontaktoplysninger:

Søren Boye
Tlf. +45 20849702
sb@eliterekruttering.dk
Job information:
  • Geografi / Bopæl=Østjylland
  • Branche / Salgsansvarlig
  • Starttidspunkt / Hurtigst muligt

Print Friendly