Intern salgs og kundeservice assistent

Drømmer du om et arbejde i et ungt og dynamisk miljø i fantastiske rammer ?

AMO Toys har travlt med at vokse på de skandinaviske markeder – og derfor søger vi en ny kollega til at servicere vores sælgere og B2B kunder i skandinavien.

Vi er inde i en spændende udvikling med kraftig vækst og du skal være med til at betjene og rådgive kunderne på email, telefon og støtte vores sælgere i marken, samt udføre salgsadministrative opgaver i et tæt samarbejde med det øvrige team.

Du vil komme til at arbejde med alle vores kunder og markeder med hovedansvar for Norge og vi leder efter en udadvendt og serviceminded person der giver kunden den bedste betjening hver gang. Du har et godt indblik i salgsadministrative rutiner og arbejder effektivt, struktureret, målrettet og trives bedst i et travlt og selvstændigt miljø med højt til loftet og plads til den gode humor.

Opgaver og ansvar:

  • Ordremodtagelse på telefon og mail, herunder rådgivning til kunder
  • Back-office for vores sælgere
  • Ordrebehandling og fakturering
  • Besvarelse af mails etc. fra ind- og udland
  • Opdatering af prislister
  • Track/trace af kundeordre
  • Justering af lagerbeholdninger
Du behersker først og fremmest Norsk i skrift og tale og kan begå dig på Dansk og Engelsk i skrift og tale. Du skal endvidere være meget detaljeorienteret, samt en god afslutter, og du besidder egenskaber som loyalitet og fleksibilitet og har et højt drive, derudover har du et godt humør, og har lyst til at yde en indsats i et firma, hvor hverdagen indimellem kan være hektisk.

Vi håber på, du er kontoruddannet, med kundeservice erfaring fra tidligere stillinger og er stærk med brugen af Office pakken, herunder gerne AX og Excel

Om AMO Toys
AMO Toys Scandinavia A/S is an independent distributor of toys, and licensed products for children. The company was established in 2013. The company has its head office in Aarhus Denmark, with local sales offices in Norway, Sweden and Finland.
Our product range includes some of the leading toy brands and licenses, as well as a market-leading range of private labels.

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt. Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig.

Kontaktoplysninger:
Martin Broesbøl
Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543
mb@eliterekruttering.dk
Job information:
  • Geografi / Tranbjerg/Aarhus
  • Branche / Legetøj
  • Starttidspunkt / Snarest muligt

Print Friendly, PDF & Email