Salgstrainee til Cabinet System

Cabinet System søger en selvstændig og pligtopfyldende salgstrainee, der ønsker at indgå i et travlt og dynamisk team. Du skal være serviceminded, hjælpsom og dygtig ved tasterne på en PC. Det vil også være en fordel, hvis du kan have mange bolde i luften, har sans for orden og er indstillet på mange opgaver af varierende karakter.

Dine primære arbejdsopgaver vil være salgsrelaterede opgaver og forefaldende kontoropgaver. For den rigtige person vil der være mulighed for at dygtiggøre sig i en mindre organisation, hvor der er mulighed arbejde tæt sammen med produktionsplanlægning og teknisk afdeling.

Om du er på sabbatår, eller lige nyuddannet er ikke væsentlig – vi sørger for oplæring og prioterer dine menneskelige egenskaber frem for uddannelse.

Cabinet System er en af Skandinaviens førende producenter af 19” racks og leverer serverrumsløsninger til IT-, tele- og databranchen, samt udendørsskabe til fiber- og kobberløsning. Virksomheden holder til ca. 15 km fra Randers.


Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt. Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig.

Kontaktoplysninger:
Martin Broesbøl
Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543
mb@eliterekruttering.dk
Job information:
  • Geografi / Bopæl=NØ Jylland
  • Branche / Produktion af racks
  • Starttidspunkt / Efter aftale

Print Friendly