Stærk og præstationsorienteret Sales Manager til innovativ virksomhed på det globale marked

Til Earlabs salgsteam søger vi en selvstændig og top motiveret Sales Manager, der sammen med virksomhedens øvrige team skal opbygge distributørnetværk og derigennem sikre salgsindsatserne på det globale marked. Hurtigt og effektivt få udarbejdet en stærk salgsstrategi for Earlabs brands, både gennem detail-, special- og nethandel.

Som Sales Manager
Er du den effektive og superdygtige sælger med internationale ambitioner? kan du hurtigt lave en retention og newbuiss plan som du gennemføre med stor engagement? Vi har ganske enkelt brug for dig der selvstændigt kan afdække et internationalt marked og få etableret aftaler med top relevante afsætningskanaler på de udvalgte markeder. På nuværende tidspunkt er Earlabs stærkest i USA, Australien, Frankrig Spanien og Portugal. Markedet skal mangedobles og du skal være vandt til rejseaktivitet.

Du får ansvar for at opbygger udvikle kampagner og salgsstrategier, der skal sikre nysalg og gensalg til virksomhedens internationale distributører. Med et godt kendskab til værdikæden, skal du løbende udvikle og sikre at forhandleraftalerne er konkurrencedygtige og at distributørerne performer.

Baggrund
Du kommer fra en stilling hvor du er vant til at være hardcore executer i internationalt miljø og du er vant til at tænke og arbejde effektivt, kreativt, konstruktivt og strategisk, med den naturlige nysgerrighed, der er nødvendig for at skabe nye tiltag, til alles fordel.

Personlige kompetencer

 • Du er passioneret og er vild med vandsport
 • Du opfatter salg som afgørende for succes
 • Du har stor forretningsforståelse og tænker hele tiden på nye muligheder
 • Resultatorienteret, målrettet, struktureret, selvstændig, analytisk
 • Har en høj konfliktstyrke og er handlekraftig
 • Du har et stort drive
 • Du er fagligt meget kompetent og selvstændig
 • Du har et vindende væsen og en god portion humor
 • Du er udpræget team-player og kommunikativt stærk, både på dansk og engelsk

Vi tilbyder
En fantastisk spændende og selvstændig stilling på et internationalt marked, med enormt stor mulighed for at påvirke din egen hverdag og virksomhedens eksport mål og strategi. Et fagligt udfordrende og uformelt miljø med gode og dygtige kollegaer og ikke mindst en dynamisk hverdag i et marked i eksplosiv vækst.

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt. Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig.


Kontaktoplysninger:
Martin Broesbøl
Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543
mb@eliterekruttering.dk
Job information:
 • Geografi / Sjælland/Malmø
 • Starttidspunkt / Sensommer
Print Friendly