Stærk og præstationsorienteret Sales Manager til innovativ virksomhed på det globale marked

Til Earlabs salgsteam søger vi en selvstændig og topmotiveret Sales Manager, der sammen med virksomhedens øvrige team skal udbygge distributørnetværket og derigennem sikre salgsindsatserne på det globale marked. Hurtigt og effektivt få udarbejdet en stærk salgsstrategi for Earlabs brands, igennem detail- special- og nethandel.

Som Sales Manager
Er du den effektive og superdygtige sælger med internationale ambitioner? Kan du hurtigt lave en retention og Newbuiss-plan som du gennemføre med stort engagement? Vi har ganske enkelt brug for dig, der selvstændigt kan afdække et internationalt marked og få etableret aftaler med top relevante afsætningskanaler på de udvalgte markeder. På nuværende tidspunkt er Earlabs stærkest i USA, Australien, Frankrig, Spanien og Portugal. Markedet skal mangedobles, og du skal være vant til at have rejseaktivitet.

Du får ansvar for at opbygge og udvikle kampagner og salgsstrategier, der skal sikre nysalg og gensalg til virksomhedens internationale afsætningskanaler. Med et godt kendskab til musik og festivalmiljøet, DJ`s, eventmiljøet og gerne med en passion for vandsport, skal du løbende udvikle og sikre at forhandleraftalerne er konkurrencedygtige, og at distributørerne performer.

Baggrund
Du kommer fra en stilling, hvor du er vant til at være hardcore executor i et internationalt miljø og du er vant til at tænke og arbejde effektivt, kreativt, konstruktivt og strategisk, med den naturlige nysgerrighed, der er nødvendig for at skabe nye tiltag til alles fordel.

Personlige kompetencer

 • Du er passioneret og har et stærkt netværk inden for musik, consumer electronics eller vandsport
 • Du opfatter salg som afgørende for succes
 • Du har stor forretningsforståelse og tænker hele tiden på nye muligheder
 • Resultatorienteret, målrettet, struktureret, selvstændig, analytisk
 • International salgs- og eksporterfaring
 • Har en høj konfliktstyrke og er handlekraftig
 • Du har et stort drive
 • Du er fagligt meget kompetent og selvstændig
 • Du har et vindende væsen og en god portion humor
 • Du er udpræget teamplayer og kommunikativt stærk, både på dansk og engelsk

Vi tilbyder
En fantastisk spændende og selvstændig stilling på et internationalt marked med enormt stor mulighed for at påvirke din egen hverdag og virksomhedens eksportmål og strategi. Et fagligt udfordrende og uformelt miljø med gode og dygtige kollegaer og ikke mindst en dynamisk hverdag i et marked i eksplosiv vækst.

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt. Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig.


Kontaktoplysninger:
Martin Broesbøl
Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543
mb@eliterekruttering.dk
Job information:
 • Geografi / Sjælland/Malmø
 • Starttidspunkt / Efter aftale
Print Friendly, PDF & Email