Studentermedhjælper

Drømmer du om et arbejde i et ungt og dynamisk miljø i fantastiske rammer ?

AMO Toys har travlt med at vokse på de skandinaviske markeder – og derfor søger vi en alsidig studentermedhjælper med gode IT kompetencer.

Vi er inde i en spændende udvikling med kraftig vækst og vi leder efter dig der søger en intern og alsidig arbejdsdag i et ungt og dynamisk team.

Du har et godt indblik i administrative rutiner og arbejder effektivt, struktureret, målrettet og trives bedst i et travlt og selvstændigt miljø med højt til loftet og plads til den gode humor.

Er du god til engelsk og dansk ? Har god energi ? Og et godt humør, med lyst til at yde en indsats i et firma, hvor hverdagen indimellem kan være hektisk ? så tilbyder vi dig her en unik mulighed med fleksible arbejdstider (alle de timer du vil have) , frokostordning og et spændende arbejdsmiljø inden for legetøj og gaming.

Opgaver og ansvar:

  • Udarbejdelse af varetekster
  • Indhentning af billedmatriale
  • Oversættelser af manualer og artwork fra Engelsk til Dansk
  • Diverse ad hoc opgaver
  • Arbejde i vores PIM system


Om AMO Toys
AMO Toys Scandinavia A/S is an independent distributor of toys, and licensed products for children. The company was established in 2013. The company has its head office in Aarhus Denmark, with local sales offices in Norway, Sweden and Finland.
Our product range includes some of the leading toy brands and licenses, as well as a market-leading range of private labels.

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt. Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig.

Kontaktoplysninger:
Martin Broesbøl
Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543
mb@eliterekruttering.dk
Job information:
  • Geografi / Tranbjerg/Aarhus
  • Branche / Legetøj
  • Starttidspunkt / Snarest muligt

Print Friendly