Account Manager

Drømmer du om at blive Account Manager som en del af en dynamisk og succesrig international e-commerce virksomhed i et fedt miljø med store muligheder for at gøre karriere.

Søger Account Manager

Vi leder efter dig, der har masser af gåpåmod og elsker smagen af succes, og du har før skabt positive salgsresultater. Din primære opgave bliver at sælge Fenerums subscribtion løsning på det svenske marked, både til nye og eksisterende kunder, og derfor skal du beherske svensk godt nok til, at du kan præsentere en løsning for en high-level executive kunde.

Vi leder nu efter en super dygtig og energisk B2B-sælger, der i samarbejde med vores salgsdirektør øger væksten yderligere. Som B2B-sælger bliver du ansvarlig for at opbygge og servicere din egen kundeportefølje. Du får en dynamisk hverdag med fokus på netværk, både fysisk og online, og der vil også i mindre grad være opgaver omkring onboarding og kundeservice.

Opgaver og lidt om dig

  • Som Account Manager bliver du salgsansvarlig for det svenske marked og skal sammen med teamet drive salget til både nye og eksisterende kunder
  • Sikre et stærkt samarbejde med dine kunder
  • Være med til at præge udviklingen i afdelingen og optimere fremtidige salgsprocesser
  • Du skal være super ambitiøs og målrettet
  • Og du taler både dansk og engelsk og kan begå dig på svensk

Vi tilbyder dig

En unik mulighed for at blive en del af Fenerums salgsteam i en vækst- orienteret SaaS virksomhed med store muligheder for både faglig og personlig udvikling. En god fast løn i et ungt, internationalt, spændende og inspirerende team. Et fedt start-up miljø med morgenmad, frokostordning og fredagsbar. Du bliver en del af et stærkt og inspirerende team med stor indflydelse på din egen hverdag.

Om Fenerum

Sammen med 2 af danmarks stærkeste investorer, Jesper Buch og Jan Lehrmann, har vores mål siden 2018 været at give abonnementsbaserede virksomheder adgang til automatisering af deres økonomiske styring og real-time indsigt i alle relevante nøgletal og alt sammen til en simpel og gennemsigtig pris.

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Martin Broesbøl

Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543 
mb@eliterekruttering.dk

Job information:

  • Geografi /Århus
  • Branche / E-commerce
  • Starttidspunkt / Snarest muligt
Print Friendly, PDF & Email