Administrations- og kundeserviceassistent til Nordic Game Supply i Østjylland

http://www.nordicgamesupply.com

Drømmer du om et arbejde i et ungt og dynamisk miljø i fantastiske rammer?

Du vil komme til at arbejde med alle vores kunder (BtB) og markeder som primært er de helt store detail kæder. Vi leder efter en udadvendt og serviceminded person der giver kunden den bedste betjening hver gang. Du har et godt indblik i administrative rutiner og arbejder effektivt, struktureret, målrettet og trives bedst i et travlt og selvstændigt miljø med højt til loftet og plads til den gode humor.

Nordic Game Supply har travlt med at vokse på de skandinaviske markeder – og derfor søger vi en ny kollega til at servicere vores kunder.

Vi er inde i en spændende udvikling med kraftig vækst og du skal være med til at betjene og rådgive kunderne på email, telefon  samt udføre administrative opgaver i et tæt samarbejde med det øvrige team.

Du kan begå dig på Dansk og Engelsk i skrift og tale. Du skal endvidere være meget detaljeorienteret, samt en god afslutter, og du besidder egenskaber som loyalitet og fleksibilitet og har et højt drive, derudover har du et godt humør, og har lyst til at yde en indsats i et firma, hvor hverdagen indimellem kan være hektisk.

Vi håber på, du er kontoruddannet, med kundeservice erfaring fra tidligere stillinger og er stærk med brugen af Office pakken og gerne AX eller tilsvarrende.

Opgaver og ansvar:

  • Ordremodtagelse på telefon og mail, herunder rådgivning til kunder og reklamationsbehandling
  • Ordrebehandling og fakturering
  • Besvarelse af mails etc. fra ind- og udland
  • Opdatering af prislister
  • Track/trace af kundeordre
  • Lettere økonomi og salgsrapportering

Om virksomheden:

Som administrations og kundeservice assistent vil du være en del af et team på 3 kollegaer, der omfatter nogle af de mest talentfulde branchefolk i regionen. Nordic Game Supply har en ung tankegang, et behageligt arbejdsklima og højt kvalificerede kolleger.
En god fast løn med pension, sygeforsikring, frokostordning i topmoderne lokaler tæt på motorvejen i Århus S.

Vil du søge stillingen?

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.
Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger: Martin Broesbøl Martin Broesbøl Tlf. +45 2043 4543 mb@eliterekruttering.dk
Job information:
  • Geografi / Østjylland
  • Branche / Gaming og tilbehør
  • Starttidspunkt / Snarest muligt
Print Friendly, PDF & Email

Tags: