APP udvikler og APP ansvarlig til Hungry Group i Aarhus

Vil du lave apps, der kommer ud til mange 1000 brugere i flere lande? Er du vild med at lave de fedeste detaljer, så brugeroplevelsen er i top hver gang? Drømmer du om at tage ansvaret for Hungry`s iOS og Android apps?

http://www.hungry.dk

Lidt om din baggrund

Der er flere indgange til denne stilling, du kan både være nyuddannet, med passion for appudvikling, eller allerede have erfaring som app udvikler. Eller måske er du en erfaren .NET udvikler, der ønsker at skifte spor til app udvikling. Det vigtigste er at du brænder for at lave hurtige, brugervenlige apps, og at du sætter en ære I at levere suveræne brugsoplevelser til vores mange brugere.

Vi dyrker mobile first princippet og vores app’s er spydspidsen i den strategi! Som app udvikler kommer du derfor til at indtage en nøglerolle i teamet, og i tæt samarbejde med dine kollegaer får du ansvaret for vores iOS og Android apps.

Vores apps er bygget med Microsofts Xamarin framework, således at forretningslogik er delt mellem platformene og UI er implementeret per platform.

Du kommer til at arbejde i et dynamisk og modent setup, med automatiserede tests og build pipeline, som letter det daglige arbejde.

Vi tilbyder dig

Vi kan tilbyde et job, hvor dit arbejde kommer ud til rigtig mange brugere, og hvor du kommer til at få stor indflydelse på den fremtidige retning for vores apps.
I Hungry Group leverer vi de tekniske platforme til takeaway portalerne Hungry.dk og Marvin.ie, samt den fremadstormende private dining service, Chefmade.dk

Om Virksomheden

I Hungry Group bliver du en del af en inspirerende iværksættervirksomhed, hvor der er højt til loftet, mulighed for både personlig og faglig udvikling, søde kollegaer og fantastiske fester. Hos er der ikke langt fra ide til udførelse, og du får både et stort ansvar og stor indflydelse.

Vi holder til i lækre lokaler på OfficeLab i Lystrup udenfor Aarhus, og Letbanen køre meget snart lige til døren 😉

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.
Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:
Martin Broesbøl
Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543
mb@eliterekruttering.dk
Job information:
  • Geografi / Østjylland
  • Branche / APP udvikler
  • Starttidspunkt / Snarest muligt
Print Friendly, PDF & Email