Senior APP-udvikler til Hungry Group i Risskov

Vil du lave apps, der kommer ud til flere 1000 brugere i mange lande? Er du vild med at lave de fedeste detaljer, så brugeroplevelsen er i top hver gang? Drømmer du om at blive en del af et stærkt teach team og som Senior APP udvikler blive medansvarlig for Hungrys IOS- og Android-apps?

Lidt om din baggrund

Vi leder efter en erfaren og stærk app-udvikler, der kan skabe den flotteste og mest effektive IOS- og Android-app. Det vigtigste er, at du brænder for udvikling, er vild med det fede design og kan være med til at løfte Hungrys app til next level.

Vi dyrker “mobile first”-princippet og vore apps er spydspidsen i den strategi. Som app-udvikler kommer du derfor til at indtage en nøglerolle i teamet, og i tæt samarbejde med dine kollegaer får du ansvaret for vore IOS- og Android-APPs.

Vore APPs er bygget med Microsofts Xamarin framework, således at forretningslogik er delt imellem platformene, og UI er implementeret per platform.

Du kommer til at arbejde i et dynamisk og modent setup med automatiserede tests og build pipeline, som letter det daglige arbejde.

Vi tilbyder dig

I Hungry Group bliver du en del af en inspirerende scaleup virksomhed, hvor der er højt til loftet, mulighed for både personlig og faglig udvikling, søde kollegaer og fantastiske fester. Hos os er der ikke langt fra ide til udførelse, og du får både et stort ansvar samt stor indflydelse.

Vi holder til i lækre lokaler i Risskov uden for Aarhus, og letbanen kører næsten lige til døren.

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.
Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:
Martin Broesbøl
Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543
mb@eliterekruttering.dk
Job information:
  • Geografi / Østjylland
  • Branche / APP udvikler
  • Starttidspunkt / Snarest muligt
Print Friendly, PDF & Email