Mekaniker til HT-Biler

Drømmer du om nye udfordringer som automekaniker ? Kunne du tænke dig at blive en del af et dynamisk og engageret team med plads til den gode humor og en fleksibel hverdag i en moderne bil forretning ?

Vi leder efter dig der gerne vil gøre en forskel og levere et godt stykke arbejde, så vores kunder kommer igen næste gang de skal have lavet service eller købe ny bil

Om dig

  • Du skal være uddannet auto mekaniker og være stolt af dit fag
  • Du har højt fagligt niveau og er kvalitetsbevidst
  • Du er generelt en glad person der trives i et ungt miljø og du værdsætter et sjovt og udbytterigt samarbejde med dine kollegaer
  • Du trives i en travl hverdag, hvor der lægges vægt på performance og resultater, og hvor det er sjovt at gå på arbejde
  • Du har minimum 4 års erfarring
  • Du har god kundeforståelse

Vi tilbyder dig

En hverdag i en dynamisk og fleksibel virksomhed hvor der er højt til loftet og plads til den gode humor. En god fast løn svarende til dine kvalifikationer, suppleret med attraktiv bonus og masser af udviklingsmuligheder og fleksibilitet i hverdagen.

Om HT-Biler

HT-Biler blev etableret 2005 og er en moderne bilforhandler hvor vi lægger stor vægt på den gode kvalitet og kundeoplevelse. Idag er vi 6 dygtige medarbejdere. I serviceværkstedet gør vi en stor dyd ud af at få monteret ekstra udstyr og serviceret kundernes biler til UG. Vi har i gennemsnit 60 biler i udstillingen og de er alle nye eller max 2 år gamle. I november 2014, åbnede vi op for nyt stort værksted og bilsalg på Undalsvej 4 i Frederiksværk.

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Martin Broesbøl

Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543 
mb@eliterekruttering.dk

Job information:

  • Geografi / Frederiksværk
  • Branche / Auto
  • Starttidspunkt / Snarest muligt
Print Friendly, PDF & Email