Backend Developer og Projektleder

Som Backend Developer skal du på ønsker og oplæg fra vores kunder og partnere specificere kravspecifikationer og udtænke løsninger. Nogle af disse opgaver udvikler du selv, og andre overleveres til vores seniorudvikler. Du tager dig efterfølgende af test, finpudsning af beskrivelse og vejledende tekster for alle udviklingsopgaver.

Du vil agere primær teknisk kontakt for vores samarbejdspartnere og vil have det overordnede ansvar for at holde eksisterende integrationer og koder opdateret og løbende videreudvikle i en retning, der følger selskabets strategi.

Vi tilbyder dig

En god fast løn efter kvalifikationer, og er du den helt rigtige, er der også mulighed for medejerskab. En stabil, fleksibel og rummelig arbejdsplads med flotte lokaler centralt i Århus og med mulighed for hjemmearbejdsplads.

Vi søger en ny kollega, der drømmer om at indtræde i en central rolle i et dynamisk mindre firma med store vækstambitioner. Du kan arbejde selvstændigt over flere fagområder og har en bred teknisk forståelse. Du har et godt overblik, er grundig og detalje orienteret. Du tror på dig selv og er samtidig åben for input fra andre. En del af dialogen i dagligdagen foregår pr. email, så du er meget stærk skriftligt og kan formulere dig grundigt, eksakt og entydigt, når det er nødvendigt. Du har en bred almen forståelse for den forretningsmæssige helhed i en virksomhed og kan omsætte dette til gode tekniske beskrivelser og løsninger. Du ved ikke alt om alting men kan overskue flere hensyn på een gang – og finde intelligente løsninger, også hvor disse er modsat rettede.

Opgaver

  • Test og beskrivelse af tekniske løsninger
  • Projektstyring af tekniske løsninger
  • Udvikling i PHP og SQL
  • Kendskab og måske tidligere erfaring med frontend-udvikling ser vi som en fordel

Om SUMOshop

Du bliver en del af et ambitiøst og dynamisk team med masser af fleksibilitet i din arbejdsdag dvs. fuld flekstid og hjemmearbejdsplads. Adresse på Århus havn i nyindrettede og flotte lokaler. En god fast løn og på sigt en fantastisk mulighed for optioner.

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Martin Broesbøl

Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543 
mb@eliterekruttering.dk

Job information:

  • Geografi /ØstJylland
  • Branche / Udviklling
  • Starttidspunkt / Snarest muligt
Print Friendly, PDF & Email