Backend udvikler til Hungry.dk og Marvin.ie

Som Backend udvikler hos Hungry bliver du en del af et stærkt tech team der har skabt stor succes både nationalt og internationalt. Du får et selvstændigt job med videreudvikling og nyudvikling af Hungry platformen, som bliver brugt i Danmark og Irland. Udvikling af ny Cloud opsætning i AWS er i fuld sving, så Hungry er klar til at tage nye store udfordringer op.

I Hungry Group leverer vi de tekniske platforme til takeaway portalerne Hungry.dk og  Marvin.ie et suverænt stærkt koncept i voldsom vækst, founded af nogle af danmarks mest kompetente online iværksættere.

Om dig

Du er en erfaren backend udvikler, der skaber stabile og strukturerede løsninger.

Du kommer til at arbejde med en moderne stack der består af Github, Circleci, Kubernetes, Slack og Docker, med mange forskellige teknologier, bl.a. Python, Go, REST, Distributed Systems, Docker, Kubernetes, AWS, og mange andre.

Ønsker vi har til dig

  • Min 2 års erfaring
  • Dygtig, engageret, selvstændig og klar på at tage ansvar for løsninger og arbejdsmetoder
  • Nysgerrighed er et grundfundament i dit arbejde, både omkring teknologi og arbejdsmetoder
  • Kan tage ansvar for løsninger, og er vild med at prøve nye teknologier og arkitekturer
  • Erfaring med DDD, BDD, TDD og lignende
  • Godt overblik og god til at lære nye teknologier hurtigt

Vi tilbyder dig

At du bliver en del af en inspirerende iværksættervirksomhed, hvor der er højt til loftet, mulighed for både personlig og faglig udvikling, søde kollegaer og fantastiske fester. Hos er der ikke langt fra ide til udførelse, og du får både et stort ansvar og stor indflydelse.

Fantastiske kollegaer med stor fleksibilitet, sammenhold og engagement.

Vi holder til i lækre lokaler på OfficeLab i Lystrup udenfor Aarhus, og letbanen køre lige til døren 😉

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Martin Broesbøl

Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543 
mb@eliterekruttering.dk

Job information:

  • Geografi /ØstJylland
  • Branche / Udviklling
  • Starttidspunkt / Snarest muligt
Print Friendly, PDF & Email