Allround regnskabs ansvarlig bogholder til Nordic Game Supply i Århus S

NGS er markedsledende inden for gaming og tilbehør med stor succes i Skandinavien og Tyskland.
NGS er en mellemstor og moderne virksomhed med et fantastisk team, en ung arbejdskultur og tilbyder dig en mulighed for at arbejde med verdens førende brands inden for spilbranchen. En superspændende position i et dynamisk og internationalt selskab, der giver dig masser af udfordringer og store muligheder for personlig og faglig udvikling.

Vi leder efter dig der elsker en selvstændig hverdag i en dynamisk virksomhed hvor der er kort fra tanke til handling.

Som regnskabs ansvarlig bogholder vil du være en del af et team, der omfatter nogle af de mest talentfulde branchefolk i regionen. Nordic Game Supply har en ung tankegang, et behageligt arbejdsklima og højt kvalificerede kolleger.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

  • Debitor- og kreditorbogføring, herunder bogføring af indbetalinger, opfølgning, kreditorbetalinger og diverse afstemninger.
  • Finansbogføring, momsregnskab, løbende afstemning af bankkonti, moms, skatter, afgifter mv.
  • Månedsbalance samt klargøring og indlevering til revisor
  • Indberetning til offentlige myndigheder

Som person er du imødekommende, serviceminded og fleksibel. Et ordensmenneske der arbejder systematisk og struktureret uden det går ud over fleksibiliteten og effektiviteten. Ligeledes er du ikke bange for forandringer, og du er nytænkende og indstillet på at optimere arbejdsprocesserne løbende. Du er god til at kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale. Har erfaring med Dynamics AX samt MS Office pakken, og min. 5 års erfaring fra tilsvarende stilling.

Vi tilbyder dig

et selvstændigt job i en virksomhed med frie rammer, og hvor hverdagen er præget af forandringer og vækst i en velkonsolideret virksomhed. En god fast løn med pension, sygeforsikring, og frokostordning i topmoderne lokaler tæt på motorvejen i Århus S.

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Martin Broesbøl

Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543 
mb@eliterekruttering.dk

Job information:

  • Geografi /ØstJylland
  • Branche / Gaming og tilbehør
  • Starttidspunkt / Snarest muligt
Print Friendly, PDF & Email