Business Develop Manager / Østjylland

Til etablering af Dalocs nye salgsafdeling i Århus søger vi en selvmotiverende og top-engageret Business Develope Manager, der med stor omhu og energi kan sælge tryghedsskabende løsninger til boligforeninger i hele Jylland

Som Business Develop Manager:

Får du en afgørende og betydelig position i forbindelse med Dalocs fortsatte succes og fremgang. Vi leder efter dig, der er fuld af drive og har bagagen fuld af dokumenterede resultater, og som med høj energi og gåpåmod vil tage ansvaret for salgsarbejdet til alle boligforeninger i Jylland.

Med udgangspunkt i en begrænset eksisterende kundedatabase og løbende tilgang af nye emner behersker du alle salgsfacetter, herunder lead generering, udvikling og optimering af eksisterende kunder og på sigt opbygning og ledelse af dit eget mindre team.

Det er naturligt for dig at udfordre kunderne på deres ønsker og foreslå den optimale løsning eller løsningsmulighed. Som betroet medarbejder er du naturligvis ansvarlig for kundens tilfredshed med valgte løsninger og services.

Den ideelle kandidat kommer fra en tilsvarende stilling med stort fokus på B2B salg og salgsudvikling. Vi forventer, at du har erfaring og succes med B2B løsningssalg og er super dygtig til at udvikle og fastholde nye kunder.

Det betyder, at du:

 • Er kontaktskabende i din væremåde
 • Elsker salg, markedsudvikling og smagen af succes
 • Er vedholdende – måske endda lidt stædig, for du gi’r ikke op så let
 • Er teamplayer, der også værdsætter input fra andre og gerne deler ud af egne erfaringer
 • Kan arbejde under pres og holde hovedet koldt
 • Kan navigere strategisk i forskellige situationer med mange forskellige type interessenter
 • Har viden om eller erfaring med udbud og licitation
 • Er fortrolig med IT, Office-pakken og CRM. Måske Super Office og Navision

Vi tilbyder dig:

En spændende stilling i en succesfuld og økonomisk stærk virksomhed, der er i fortsat fremgang og vækst. Samtidig får du en hverdag i en uformel og positiv atmosfære, hvor det er vigtigt for os, at vi har det sjovt og spændende.
En god fast løn, pension og sundhedsforsikring, firmabil, mobiltelefoni, og frokostordning, primær arbejdstid imellem kl. 08 og 16

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Martin Broesbøl

Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543 
mb@eliterekruttering.dk

Job information:

 • Geografi /ØstJylland
 • Branche / BtB løsnings salg
 • Starttidspunkt / Snarest muligt
Print Friendly, PDF & Email