Carsten M. Andersen

Partner og konsulent

Et solidt og ikke mindst meget interessant arbejdsliv, har givet Carsten en grundig og dyb indsigt i flere brancher, herunder management og implementering af komplette styresystemer, har resulteret i en betydelig ballast af hvad der kræves i de forskellige jobfunktioner i en moderne virksomhed.

Carsten har erfaring fra Industriens brydningstid i 80 & 90érne, været med igennem det eksplosive finans og ejendomsmarked i 90/00 & 10érne, senest krydret med event-arrangementer og formidling af Premium køretøjer, hvor Carsten altid har fået sammensat eller været med på et godt team.

Derfor kan Carsten byde ind med en stor og solid ballast, i udvælgelse og søgning efter den helt rigtige kandidat til din virksomhed, efter mottoet ” du kan kæmpe alene – men du vinder sjældent alene” ! Carsten følger opgaven til dørs i søgen efter din nye medarbejder.

Carsten er Statsautoriseret ejendomsmægler, merkonom i Indkøb, certificeret samt deltaget i talrige koncept og udviklings opgaver.

I Elite Rekruttering screener vi ca. 30000 CV`s årligt og gennemfører rekrutteringer på operativt, taktisk og strategisk niveau.
Vi elsker det og er dybt passionerede omkring vores arbejde.

Carsten M. Andersen
Tlf. +45 26338620
cma@eliterekruttering.dk