Christian Bjerg

Partner og konsulent

Med mere end 23 års erfaring har Christian oparbejdet og udviklet en bred erfaring indenfor stort alle genere af salg – Retail, Detail, b2b, b2c, leasing og projekt-konceptsalg.

Udover salgserfaring har Christian siddet som salgs direktør i forskellige danske virksomheder og har stor erfaring med rekruttering, drift, eksport, strategi og international salg med i bagagen. Han har de seneste mange år arbejdet med ledelse på flere niveauer af kollegaer og afdelinger – det er lige fra folk på lagret til øvereste direktion / bestyrrelse, og Christian ved hvad der kræves for at løfte det samlede niveau i organisationen.

Christian har strategisk overblik og besidder evnen til at holde et højt momentum, uden det går ud over kvaliteten af arbejdet. Christian er meget vedholdende og det at give op er sjældent set hos ham – han har vindermentalitet. Han er et positivt og glad menneske med meget empati og er støttende og yderst motiverende. Christian har en evne til at kunne skabe tillid, gode tætte relationer og kontakt til alle typer mennesker. Derudover har han en vilje og et drive, som er med til at skabe sine resultater både privat og i sit arbejde.

I Elite Rekruttering screener vi ca. 30000 CV`s årligt og gennemfører rekrutteringer på operativt, taktisk og strategisk niveau.

Vi elsker det og er dybt passionerede omkring vores arbejde.

Christian Bjerg
Tlf. +45 30540203
cb@eliterekruttering.dk