Online marketing manager til karrierestilling

Vi tilbyder dig en super spændende karrierestilling som CMO i et succesfuldt start-up med store internationale ambitioner.

Du skal være hands-on og være vild med selv at gå til keyboardet, da vi er et lille marketing team. Som overgang forventes der sparring med eksternt marketing-bureau, der klarer tingene i dag. På sigt skal du kunne lede et team, der i fælleskab med dig kan eksekvere på strategien. 

Myselfie har vokseværk og i et tæt samarbejde med vores CEO og øvrige team inden for content, produkt, salg og customer care, bliver du ansvarlig for Paid, Owned og Earned media og tilrettelæggelse af den optimale marketing strategi på vores markeder både i Danmark og Tyskland samt Europa sigt.

Lidt om dig

  • Du er meget erfaren inden for Google, SEO, Facebook, Instagram, bing, snapchat, YouTube, analytics, mailchimp, TIK TOK og er egentligt bare super god på online kanalerne og de sociale medier
  • Du trives i at måle og eksekvere / planlægge strategier ud fra CPA og konverteringsrater
  • Har meget erfaring med inbound marketing
  • Elsker data og bruger det aktivt til at evaluere dit arbejde
  • Er nysgerrig og opdateret med de nyeste teknologier og trends inden for dit område
  • Og så drømmer du om at være en del af et iværksætter eventyr, hvor der er kort fra tanke til handling
  • Du har minimum 4 års erfaring med en eller flere e-commerce forretninger og har været med til at opbygge internationale markeder

Vi tilbyder dig

En spændende hverdag i en hurtigt voksende virksomhed, hvor vi tror på karma og god energi. Et ungt, internationalt, spændende og inspirerende team i en super flad struktur, hvor der er højt til loftet og plads til den gode humor. En god fast løn og med frokostordning og på sigt mulighed for optioner.

myselfie’s ejerkreds blev til 13 skarpe erhvervsfolk efter deltagelsen i Løvenshule 2019 og en vækst på 300% fra 2018-19

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Martin Broesbøl

Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543 
mb@eliterekruttering.dk

Job information:

  • Geografi / Trekant området
  • Branche / online marketing
  • Starttidspunkt / Snarest muligt
Print Friendly, PDF & Email

Tags: ,