Global CRM Manager til Autobutler

Er du CRM-specialist med mange års erfaring, og vil du være en del af et digitalt, dynamisk og internationalt marketingteam? Som Global CRM Manager hos Autobutler bliver du ansvarlig for vores globale CRM og E-Mail marketing strategi. Du definerer roadmappen, og sikrer retention og reactivation, i fem markeder, på tværs af alle kanaler.

Via en stærk digital og datadrevet tilgang, får du ansvar for Autobutlers globale CRM strategi, og sikrer den bedste brugeroplevelse med den højeste kundeloyalitet.

Du er fagligt dygtig og har praktisk, strategisk erfaring indenfor CRM, kommunikation og e-mail marketing – enten som konsulent, eller fra en international digital virksomhed. Du elsker CRM og leverer kontinuerligt gennemsigtige resultater, primært ved målbar vækst inden for loyalitet og Customer Lifetime Value.

Som Global CRM Manager får du en vigtig rolle i Autobutlers fortsatte succes og globale vækstmål. Vi er ambitiøse og leder efter dig, der kan løfte vores CRM strategi og eksekvere til et endnu højere niveau. Dit arbejde bliver både strategisk og praktisk, hvor du definerer roadmap, overfor både bilejere og værksteder, og du er den der får det til at ske.

Du refererer til Autobutlers CMO, og bliver en del af det globale marketing team, med erfarne kolleger, som alle sidder på Autobutlers hovedkontor i København. 

Erfaring og ønsker vi har til dig

 • Du tager ejerskab og leverer en “bulletproof” fremtidig CRM strategi
 • Du koordinerer global eksekvering af vores system-emails, nyhedsbreve, kampagner, samt kommunikation på tværs af markeder, både B2C og B2B
 • Du har stor erfaring med at definere, planlægge og eksekvere strategien, hvor du selv går forrest og er hands-on
 • Du er kommunikativt stærk, og kan med et team af dygtige content writers, sætte strategien og implementere en global, konverterende kommunikation 
 • Du er datadrevet og stærk til at identificere markedsmuligheder og søger altid at optimere ROI, CLTV etc.
 • Du har et digitalt mindset og ekspertviden om customer engagement
 • Du har erfaring med at levere rapporter til både interne og eksterne stakeholders
 • Du er detalje-orienteret og har en høj ansvarlighed, med et stort kendskab til Google analytics
 • Du er bekendt med Customer.io, eller lignende CRM værktøjer, og har en teknisk forståelse der gør, at du kan tage ejerskab for den daglige drift
 • Du er teamplayer og trives bedst i et ungt fleksibelt miljø med fart over feltet

Vi tilbyder dig

En super spændende stilling i en international organisation med 35 dygtige og dynamiske kolleger. Masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Fleksibel arbejdstid. Gode offentlige transport muligheder. En god fast løn, pension, frokostordning og i det hele taget en fed stilling i en international fremadstormende virksomhed.

Om Autobutler

Autobutler vil være verdens største online formidler af bilreparationer. I dag har markedspladsen aktiviteter i Danmark, Sverige, Tyskland, England og Frankrig med lokale landekontorer i København og Berlin. Vi ønsker at gøre bilejerskabet enklere og billigere, og med 800.000 registrerede kunder er vi blevet en markant digital aktør, som siden 2016 har været ejet af den franske bil-gigant PSA.

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV, samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Martin Broesbøl

Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543 
mb@eliterekruttering.dk

Job information:

 • Geografi /København
 • Branche / E-Commerce
 • Starttidspunkt / Snarest muligt
Print Friendly, PDF & Email