Digital konceptudvikler til velrenommeret østjysk virksomhed

 Vil du være med til at gøre en forskel for personer med nedsat bevægelighed?

Du har her muligheden for at skabe en bedre hverdag for børn, unge og ældre med fysiske handicaps igennem digitalisering af eksisterende og nye produkter, som kan hjælpe til at få bedre livskvalitet. 

Virksomhedens mål er at fortsætte udviklingen og bygge videre på den viden og de muligheder, der findes i produkterne i dag. Der er derfor igangsat et helt nyt projekt med fokus på digitalisering og der bygges en helt ny organisation op omkring projektet. 

Elite Rekruttering søger for vor kunde den rette kandidat som kan se sig selv i rollen.


Jobbet 

Digitaliseringsprojektet omfatter alle virksomhedens meget forskellige produkter og der arbejdes sammen med kollegaer i hele koncernen i ind- og udland. Den rolle, der her ønskes besat beskæftiger sig med software og databehandling.

Med udgangspunkt i de nyeste teknologier, skal der opbygges en platform, der skal danne grundlaget for at tilfredsstille kundernes behov for simpel og let adgang til information. Der skal udtænkes serviceløsninger og ydelser, der medvirker til at optimere anvendelsen af produkterne og en optimering af kundernes forretning.

Det primære mål er at udtænke koncepter og afdække muligheder samt få lavet funktionelle prototyper, der kan testes af som en del af proof-of-concept.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. være: 

Du skal arbejde med idégenerering og afprøvning af nye teknologier anvendt i, eller i sammenhæng med virksomhedens eksisterende og fremtidige produkter. 
Du står for indsamling og analyse af data med en ny tilgang – hvordan får kunderne og virksomheden mere ud af data? 
Opbygning af funktionelle prototyper og test hos kunder og samarbejdspartnere.
Præsentation af koncepter og testresultater internt.

Udarbejdelse af specifikationer og projektoplæg i samarbejde med kolleger i udviklingsafdelingen.
Være med til at udforme en strategi for infrastrukturen for virksomhedens fremtidige IoT platform.

Baggrund

  • Software Engineer MSc or Computer Scientist Cand. Sci. (Datalog) eller anden relevant uddannelse
  • 0-5 års erhvervserfaring så er du nyuddannet og én af de “skarpeste knive i skuffen” hører vi også gerne fra dig
  • Du har fingrene nede i elektronik- & software “værktøjskassen”

Kompetencer

  • Cloud teknologi og arkitektur
  • IoT viden
  • App teknologi

Virksomheden tilbyder 

Et job i et internationalt miljø med fokus på mennesker og kreative digitale løsninger. Tonen er uformel og frihed under ansvar er en selvfølge.
Du arbejder i et team på 2-3 kollegaer – samtidig evner du dog også at arbejde selvstændigt

Virksomheden er i en meget positiv udvikling og der er mange muligheder for at udvikle sig sammen med den. 

Der må forventes en rejseaktivitet i størrelsesordenen op til 30 dage primært fordelt på 1-2 dage ad gangen. 

Dette er en unik mulighed for at komme med på et digitaliseringsprojekt fra starten og få afgørende indflydelse på hvordan de fremtidige løsninger skal udformes. 

Om virksomheden

Virksomheden udvikler og markedsfører hjælpemidler til personer med nedsat bevægelsesfrihed. Alle virksomhedens produkter har én ting til fælles – de er de bedste på markedet, når det kommer til kvalitet, enkelhed, funktion, driftssikkerhed og design. Fokus på og engagement i arbejdet med innovation og høj kvalitet har placeret virksomheden i en position som nutidens og fremtidens brand. 

Skandinavisk design, innovation og teknologi er dybt forankret i virksomheden, der i mere end 40 år har udviklet produkter og services. Produkterne udvikles i tæt samarbejde med eksperter indenfor virksomhedens forretningsområde, industrielle designere og brugere. Resultatet er ergonomiske designs og produkter af højeste kvalitet, som er unikke på markedet. 

Virksomheden er internationalt orienteret og har kunder og leverandører over hele verden og gennemgår en yderst positiv udvikling. Væksten opnås dels ved organisk vækst, dels ved opkøb. 


Sådan ansøger du

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.
Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Peter til web kopi

Peter Kjær
Tlf. +45 22876123 pk@eliterekruttering.dk

Job information:
  • Geografi / Midtjylland
  • Branche / REHAB-branchen
  • Starttidspunkt / Efter aftale


Print Friendly, PDF & Email