Hardcore Elektronikingeniør til Kassow Robots Kbh.

Søger du en udfordrende stilling i en spændende, innovativ og hastigt voksende tech virksomhed i København?

En virksomhed med en “proven track record” som understøtter den positive omtale som vi har fået i branchen!

Kassow Robots er en tech startup virksomhed indenfor robotområdet, som har udviklet et unikt sortiment af kollaborative robotter (cobots). Firmaets første to produkter har været på markedet i over et år, hvor vi har kunnet forbedre- og styrke nyudviklingen samt arbejde på projekter relateret til optimeringen af den nuværende produkt portefølje.

Vi har travlt og derfor skal R&D-teamet udvides med en super dygtig og motiveret elektronik ingeniør.

Kassow Robots har et solidt økonomisk fundament at bygge på og kan derfor tilbyde attraktive vilkår for en sådan medarbejder.

Hvis du er klar på at tage en del af ansvaret for den videre udvikling af vores robotelektronik, skal du helt klart læse videre!

Bliv en del af en spændende rejse

Du kommer til at designe, optimere og sikkert hjælpe med at programmere high-performance elektronik som styrer og kontrollerer servomotorer i vore produkter.

Du bliver en del af et lille team af passionerede og meget kompetente R&D ingeniører, som alle gør en kæmpe forskel hver dag for at nå deres mål. Du vil kunne mærke denne passion i hvert eneste hjørne af vores unge teknisk dygtige udviklermiljø.

Professionel erfaring

 • Du har dokumenteret erfaring fra design af 1kW power electronics ELLER du er studerende/lige blevet færdig og er den “skarpeste kniv i skuffen” med en PhD på CV’et og du er/var den bedste i klassen indenfor elektronikudvikling.
 • Du kender til elektromagnetisme og fysik generelt på et “fornuftigt” niveau.
 • Du har kendskab til kontrol teori.
 • Du er kreativt anlagt og analytisk stærk.

Passion og perfektionisme

 • Du har sikkert en uddannelse som elektronikingeniør/svagstrømsingeniør og du har en grundig tilgang til dit arbejde.
 • Da vi er et udviklingshus i stadig fremdrift forventer vi at du er fleksibel og hurtigtlærende. Du brænder selv for udvikling og at nå frem til målet.
 • Du er struktureret og kan både arbejde selvstændigt og bidrage som holdspiller i teamet.
 • Du trives i et travlt udviklingsmiljø og elsker at løse komplicerede opgaver.
Er du klar til at gribe chancen?

Sådan ansøger du

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.
Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her.

Kontaktoplysninger:

Peter til web kopi

Peter Kjær
Tlf. +45 22876123 pk@eliterekruttering.dk

Job information:
 • Geografi / København/DK
 • Branche / Robotteknologi R&D
 • Starttidspunkt / Efter aftale / Hurtigst muligt
Print Friendly, PDF & Email