Er du vild med innovativ produktudvikling?

Er du vores nye medarbejder med bred teknisk indsigt til produktudvikling af netværksudstyr til professionelle brugere, og brænder du for innovativ produktudvikling?

Vil du arbejde i en virksomhed, hvor du kan følge alle faser af dit projekt fra koncept til slutproduktet “in-house”?

Er du nysgerrig, kreativ og god til at designe plastemner?

Ønsker du at komme tættere på slutproduktet og arbejde “hands-on” med hele udviklingsprocessen i en succesrig virksomhed med flad struktur?

For vor kunde Belden Cekan A/S i Gjern, søger vi en teknisk innovativ og erfaren maskiningeniør/konstruktør, der brænder for produktudvikling og produktoptimering. Det er en stilling, hvor du i samspil med dygtige kolleger vil blive udfordret både på din faglighed og personlige egenskaber.

Din rolle

Du bliver en del af et mindre udviklingsteam bestående både af ingeniører og værktøjsmagere. Sammen har I ansvaret for at angribe opgaverne med en helhedsorienteret tilgang, så løsningerne både fungerer i teori og praksis.

Din primære opgave bliver produktudvikling af plastemner til Ethernet stik inkl. dertilhørende tilbehør, opstilling af testkriterier samt gennemførsel af tests.
Sekundære opgaver er fokus på fejlsøgning med rettelser og præventive actions.
Da kravene til præcision, kvalitet og sporbarhed er høje og ikke bliver mindre fremover, vil der også være store forventninger til, at du er god til at dokumentere.

Du er faglige nysgerrig samt proaktiv, søger selvstændigt viden og prøver nye idéer af. Finder du ikke selv svaret på et problem, så søger du sparring hos dine kollegaer i Gjern eller fra udviklingsafdelingen i Montreal, og sammen kommer I fælles i mål.

Der er tale om en stilling med et stort fagligt ansvar både individuelt og som del af et team. En stilling hvor du er en vigtig del af problemløsningen og ser produkterne blive fremstillet.

Din profil

  • Uddannet maskiningeniør, konstruktør eller lignende, gerne med håndværksmæssig baggrund
  • Min. 3 års erfaring med 3D CAD konstruktion af sprøjtestøbte emner og eventuelt tyndplade konstruktion – gerne i SolidWorks
  • Erfaring med udvikling af præcisions-emner med respekt for tolerancekæder
  • Erfaring med valg af plastmaterialer til opfyldelse af krav til mekanisk stabilitet og opfyldelse af myndighedskrav

Vi forestiller os, at du har arbejdet med PDM systemer og ideelt arbejdet i mindre/mellemstore virksomheder med tradition for selv at problemløse.
Du har gode IT-kundskaber og stærke analytiske evner.

Du kommunikerer flydende på dansk og godt på engelsk.
Bopæl i det midt-/østjyske eller et ønske om at flytte hertil.

Du har et stærkt fagligt drive og arbejder struktureret med fokus på kvalitet i processerne.
Du er udadvendt, har flair for mennesker og fungerer godt både som individualist og teamplayer.

Du har muligvis et ønske om at få lederansvar eller blive projektleder på længere sigt.

Om virksomheden

Belden Cekan A/S er en viden baseret produktionsvirksomhed med patenteret teknologi inden for tele- og datanetværksløsninger. Særligt kendetegnende er, at virksomheden selv udvikler og fremstiller såvel produkter som special-maskiner til fremstilling af produkterne.

Vi har ”global fokus” og leverer både til USA, Europa og Asien. Virksomheden er et datterselskab af det amerikanske Belden Inc., en af verdens førende koncerner inden for sit felt med ca. 10.000 medarbejdere fordelt i hele verden.

Vi er 50 engagerede medarbejdere, som kommer med forskellige baggrunde, og netop den faglige bredde er en del af vores styrke. Vi er målstyret, resultatorienteret og arbejder dagligt med Lean værktøjer. Vores virksomhedskultur bærer præg af, at vi har en flad organisation med plads til, at alle kan ytre deres holdning – og gerne med et twist af humor og en god tone.

Vi tilbyder fordelagtige arbejdsforhold inkl. frokostordning, sundhedsforsikring og et røgfrit miljø.

www.belden.com

Sådan ansøger du

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Peter Kjær
Tlf. +45 22876123
pk@eliterekruttering.dk

Job information:

  • Geografi / Østjylland
  • Branche / Transportløsninger
  • Starttidspunkt / Efter aftale
Print Friendly, PDF & Email