ERP-supporter til Danske Stenhuggerier A/S

I forbindelse med vores vækststrategi søger vi en nytænkende dynamisk ERP-supporter, der brænder for at servicere andre og vil være med til at udvikle og optimere vores systemer. Du vil komme til at yde daglig support til dine mere end 200 kolleger, lave brugeropsætninger, tilpasning og udvikling af vores ERP system, som er NAV/BC, og du vil få kontrakt til vores ERP-leverandør. Vi har sat ekstra gang i vores vækststrategi ved, at Kirk Kapital Strategic Investments i 2020 er indtrådt som mindretals-aktionær bl.a. med henblik på ekspansion i udlandet.

Arbejdsopgaver

For at alle vores afdelinger kører perfekt, er det vigtigt, at al vores IT kører optimalt. Opgaverne vil være mangeartede lige fra drift, support, tilpasning og udvikling i NAV/BC og så får du en rolle med at yde bred support på tværs af applikationer, systemer, enheder og afdelinger. Du skal også være med til undervisning af nye brugere.

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du kommer fra en tilsvarende stilling som ERP-supporter og har været vant til at arbejde i NAV/BC. Du kunne også komme fra en økonomifunktion med stort kendskab og interesse for NAV/BC, og som gerne vil have mere ansvar og prøve at have egne projekter.

 • Du har arbejdet med Navision på superbrugerniveau
 • Gerne have arbejdet i Microsoft Power Platform
 • Engelsk på højt niveau
 • Gerne tysk

Om dig

Du er som menneske ikke bange for at tage ansvar, er i stand til at arbejde selvstændigt og struktureret. Du er et ide menneske, som er god til at se muligheder i at optimere processer og arbejdsgange.

Vi tilbyder dig

 • Spændende arbejdsplads med højt til loftet
 • Fri telefon og internet
 • Pension 8/4
 • Sundhedsforsikring som også dækker hustandens børn
 • Morgenmad
 • Personaleforening med forskellige sociale arrangementer

Om Danske Stenhuggerier A/S

HISTORIEN OM DANSKE STENHUGGERIER

Det startede som Nørre Snede Stenhuggeri i 1983. I dag hedder virksomheden Danske Stenhuggerier, antallet af medarbejdere er mangedoblet, og der mere end 70 bemandede afdelinger i Danmark.

Danske Stenhuggerier er Danmarks største leverandør af natursten og fremstiller gravsten i alle stilarter, som er udført i højeste håndværksmæssige kvalitet af dygtige danske stenhuggere. I de mere end 70 butikker over hele landet er vi fortrolige med de særlige lokale traditioner og lokale bestemmelser, som der skal tages højde for, når der udformes en personlig gravsten eller andre mindesmærker.

I forbindelse med at vi har sat ekstra gang i vores vækststrategi er Kirk Kapital Strategic Investments i 2020 indtrådt som mindretalsaktionær bl.a. med henblik på ekspansion i udlandet.

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Jan Kristensen
Tlf. +45 2329 0399 
jk@eliterekruttering.dk

Job information:

 • Geografi / NørreSnede
 • Branche / Stenhuggeri
 • Starttidspunkt / Snarest muligt