Forpagter søges til restaurant/cafe

Himmelbjerg Golf Club har ca. 1000 medlemmer og ca. 5000 gæstespillere pr. år som alle sætter pris på god mad og servering, derfor søger vi en forpagter, der vil være med i teamet pr. 1. marts 2023

Restauranten er en vigtig del af klublivet i det daglige og for vore gæstespillere, samt i forbindelse med afholdelse af matcher og company days. Vi søger derfor en engageret forpagter, der kan se glæden i at yde en optimal service overfor de mange besøgende og indgå i et konstruktivt samarbejde med klubbens sekretariat og bestyrelse.

Dine kvalifikationer:

 • Du har godt humør og faglig stolthed til at videreføre restaurant Mulligans som en moderne, attraktiv restaurant/cafe, som også er mødestedet for klubbens mange medlemmer og gæster.
 • Du har en solid køkkenuddannelse eller dokumenteret erfaring med og evner for madlavning.
 • Du er fleksibel og serviceminded, og du er i stand til at skabe en hyggelig atmosfære i gode rammer, kulinarisk såvel som menneskeligt.
 • Du er indforstået med at arbejdsdagene er mange og lange i sommerhalvåret og at der er mindre aktivitet om vinteren.
 • Du kan styre den daglige drift og kan håndtere mange bolde i luften uden at miste overblikket.
 • Du kan opnå de nødvendige myndighedsgodkendelser, herunder alkoholbevilling.

Jobbet:

Der er tale om en udpræget sæsonforretning med lange åbningstider om sommeren og helt eller delvis lukket i vintermånederne. Der er et godt kundeunderlag, ligesom der gives mulighed for afholdelse af selskaber samt mad ud-af-huset og frokostordninger til områdets virksomheder.

Vi tilbyder:

 • Et veludstyret køkken med frost- og kølerum.
 • Café/restaurationslokale med plads til ca. 90 gæster, som også kan bruges til festarrangementer samt en hyggelig terrasse med udsigt til golfbanen.
 • En velfungerende klub, hvor klubbens medlemmer, sponsorer og greenfee spillere gerne optræder som gode ambassadører.
 • En fordelagtig forpagningsaftale for den rette.

Sådan kommer du i betragtning:

Send en kort ansøgning med en beskrivelse af, hvordan du ønsker at drive restauranten, herunder gerne forslag til menukort hurtigst muligt og senest 1. februar 2023.

Har du brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte formand Preben Pedersen på mail preben.pedersen@himmelbjerggolf.dk eller klubsekretær Lone Kjelsen på mail lone@himmelbjerggolf.dk.

Himmelbjerg Golf Club

Himmelbjerg Golf Club er en hyggelig klub med nogle af Danmarks højest beliggende greens og teesteder – og som navnet antyder – ikke langt fra Himmelbjerget. Her kan du spille udfordrende golf i et let kuperet landskab på en velholdt 18-hullers bane, der kan spilles af både erfarne og mindre øvede golfspillere. Desuden tilbyder klubben en 9-hullers Pay & Play bane, hvor alle kan prøve kræfter med golfkøllerne.

Der er desuden driving range, putting green, klubhus med alle faciliteter, proshop og Restaurant Mulligan, der både serverer en skummende fadøl og alle de kendte golfretter.

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Jan Kristensen
Tlf. +45 2329 0399 
jk@eliterekruttering.dk

Job information:

 • Geografi /Midtjylland
 • Branche / Restaurant/Cafe
 • Starttidspunkt / Snarest muligt
Print Friendly, PDF & Email