Head of Digital Marketing Performance

Er du ambitiøs, karriereminded og en af de dygtigste inden for PPC – eller har du ambitioner om at blive det meget hurtigt? Trives du i et ungt, dynamisk og internationalt miljø med højt til loftet, og drømmer du om at skabe digitale resultater for nogle af Danmarks mest besøgte online re-sellers? Så har du her en helt unik mulighed for at få indfriet dine ønsker !Du kommer måske fra en mere specialiseret stilling i dag og har ambitioner om at tænke marketing-performance bredere og få endnu mere ansvar. Du vil blive ansvarlig for at sikre performance og drifte og udvikle en ambitiøs portefølje af danske og internationale kunder fra dag et.

Om jobbet

Som Head of Digital Marketing Performance skal du være en super stærk PPC mand/dame og både kunne rådgive og eksekvere på området. Du behersker naturligvis de nødvendige værktøjer inden for PPC, herunder Adwords og Google Analytics, og vi forventer, at du som minimum er certificeret i Google Ads og Analytics og har arbejdet med BID-management værktøjer som DoubleClick og gerne feeds til automatisering.

Efterhånden som du har opbygget tætte relationer til både interne og eksterne interessenter og bevist dit værd som PPC-ekspert på eksekverende og strategisk niveau, kan du nu folde din bredere profil ud og læne dig op af vores internationale kompetencecentre, som kan supportere dig i SEO, CRO, Paid Social, Creative mv.

Som person skal du være forberedt på at skulle leve op til følgende værdier:
Be Real, Be Fearless, Be on, Be Great.

Sideløbende vil du deltage i nervepirrende new-bizz pitches og lærerige sessioner med dine kompetente kolleger, som er ivrige efter at lære dig alt om deres forretningsområde og kunder, ligesom du vil kunne bidrage den anden vej rundt med din specialist-viden.

Vi er et hus med højt til loftet og et stærkt socialt sammenhold på tværs af enheder. Et talentfuldt og ambitiøst miljø, hvor vi fejrer vores succeser i fællesskab.
For den rette kandidat vil der være rige muligheder for personlig og faglig udvikling. God fast løn, pension, frokostordning og fantastiske rammer i et fedt miljø.
Vi har kontor i Dokk1 i Aarhus, og her vil du sidde som en del af et 10-mands team hos IUM.

Hvem er vi

IUM er et fullservice-mediabureau, der er etableret i Danmark i 1992. Fra at være et kontor med 14 ansatte beskæftiger IUM Danmark i dag mere end 125 medarbejdere. IUM er del af den internationale koncern, IPG Mediabrands, der sikrer adgang til branchens nyeste produkter og værktøjer samt et unikt netværk repræsenteret i mere end 127 lande.

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.
Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:
Martin Broesbøl
Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543
mb@eliterekruttering.dk
Job information:
  • Geografi / Østjylland
  • Starttidspunkt / Snarest muligt

Print Friendly, PDF & Email