Indkøbs- og kontorelev til Nordic Game Supply i Aarhus S

Vi søger engageret indkøbs kontorelev til en af de fedeste og mest attraktive arbejdspladser i Aarhus – Nordic Game Supply.

NGS er markedsledende inden for gaming og tilbehør med stor succes i Skandinavien, Tyskland og England. Vi er en mellemstor og moderne virksomhed med et fantastisk team og en ung arbejdskultur. Her kan du få en af de fedeste kontorelevstillinger i Aarhus med store muligheder for faglig og personlig udvikling.

Vi tilbyder dig:

En mulighed for at arbejde med verdens førende brands inden for spilbranchen. En super spændende position i et dynamisk og internationalt selskab, der giver dig masser af udfordringer og store muligheder for personlig og faglig udvikling. En alsidig kontoruddannelse, som giver mange muligheder efter endt uddannelse, relevante kurser undervejs i uddannelsen og et stærkt sammenhold med det øvrige team.

Typiske arbejdsopgaver:

  • Indkøb, oprettelse af varer og logistik opgaver
  • Vedligeholdelse af stamdata
  • Daglig support og kontakt til Nordic Game Supplyès leverandører og kunder
  • Bestilling og distribution af vareprøver
  • Hjælp den øvrige indkøbs og kundeservice afdeling med diverse ad-hoc opgaver

Uddannelsen:

Vi kan garantere dig et spændende og alsidigt uddannelsesforløb med mange udfordringer. Uddannelsen varer to år og veksler mellem praktik på arbejdspladsen og teori på handelsskolen. Uddannelsen afsluttes med en fagprøve.

Du får en bred uddannelse, der omfatter forskellige administrative opgaver omkring kundeservice, administration, økonomi og kommunikation.

Til gengæld forventer vi:

Du skal have bestået enten EUX, HHX eller en almen gymnasial uddannelse suppleret med et EUS/HGS- forløb eller HG2 og er god til Dansk og engelsk både i skrift og tale. Har masser af energi og drive og er sulten på at tilegne dig ny viden og du er generelt dygtig til IT og tal.

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Martin Broesbøl

Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543 
mb@eliterekruttering.dk

Job information:

  • Geografi /ØstJylland
  • Branche / Indkøbselev
  • Starttidspunkt / Snarest muligt
Print Friendly, PDF & Email