Indkøbs- og produktassistent inden for gaming, tilbehør og merchandise i Aarhus

Vi søger en dygtig og omhyggelig indkøbs- og produktassistent til vores team i Aarhus.
Vi har brug for en engageret medarbejder med relevant uddannelsesmæssig baggrund, med erfaring fra lignende stillinger, der hurtigt kan sætte sig ind i teamets opgaver og processer.
Du er karakterfast og empatisk og evner at arbejde i et åbent kontorlandskab. Det er et must, at du er analytisk og struktureret med en god ordenssans og et udpræget opfølgningsgen.Ansvar og arbejdsopgaver

Som indkøbs- og produktassistent kommer du til at arbejde med en række superspændende og i den grad tidssvarende produkter fra vores internationale leverandører (eksempelvis Thrustmaster, Blue og Hyper X)- alle sammen inden for gaming, tilbehør og merchandise.
Du får en vigtig og ansvarsfuld rolle, og vi forventer, at du tør og kan tage ansvaret for dine opgaver både selvstændigt og i teamarbejde. Du skal være kommunikativt stærk og have en stærk personlighed, der sikrer, at du også kan tage de “hårde” forhandlinger.

Typiske opgaver ligger inden for

  • håndtering og opfølgning på ordrer
  • vedligeholdelse af varekartotek, produktdata og fremskaffelse heraf
  • kvalitetskontrol og inspektion af leverancer
  • dialog med leverandører og KAM kunder
  • produktudvikling

Om dig

Du er superdygtig til dit fag og elsker at arbejde med indkøb og produktudvikling. Du har naturligvis en relevant teoretisk baggrund, der sammen med nogle års erhvervserfaring sikrer, at du når dine mål effektivt. Du arbejder struktureret og trives i en dynamisk hverdag, hvor mulighederne nogle gange sætter dagsordenen. Du har et blik for helheden og kan kommunikere præcist og direkte, og du er naturligvis dygtig til dansk og engelsk.

Vi tilbyder


En mulighed for at arbejde med verdens førende brands inden for spilbranchen. En super spændende position i et dynamisk og internationalt selskab, der giver dig masser af udfordringer og store muligheder for personlig og faglig udvikling. Som indkøbs- og produktassistent vil du være en del af et team, der omfatter nogle af de mest talentfulde branchefolk i regionen. Nordic Game Supply har en ung tankegang, et behageligt arbejdsklima og højt kvalificerede kolleger.
En god fast løn med pension, sygeforsikring, frokostordning i topmoderne lokaler tæt på motorvejen i Århus S.

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt. Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:
Martin Broesbøl
Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543
mb@eliterekruttering.dk
Job information:
  • Geografi: Østjylland
  • Branche: Gaming og tilbehør
  • Starttidspunkt: Snarest muligt

Print Friendly, PDF & Email