Ingeniør med ambitioner

Du bliver en del af et stærkt team af målerspecialister på 11 mand, hvor du bliver ansvarlig for dit eget område, som er ”gasmålere”. Du kommer til at stå for dimensionering og opbygning af både standard- og specialsystemer indenfor mekaniske målesystemer. Du kommer til at være med til at klæde udbudskonsulenterne på i forbindelse med med udbud og indkøb.

Dine opgaver vil også blive kvalitetssikring, både i forhold til processer i vores kvalitetsstyringssystem, kvalitetskontroller og vedligeholdelse af kontrolmanualer og standardtegninger. Du får også ansvaret for den mekaniske del ved afregning af gasmængde/volumen for at sikre korrekt afregning af kunderne. Et andet ansvarsområde er at tjekke, at vores produkter lever op til lovgivningen samt at være med i processen fra manuel til digital aflæsning.

Du bliver ligeledes ansvarlig for at sikre, at vores udekørende gasteknikkere er ordentligt klædt på til at varetage opgaver og opfylde krav indenfor området.

Vi tilbyder en stilling med højt til loftet, i et uformelt team, hvor vi er hinandens gensidige succes. Du får en stor grad af frihed til at udføre dine opgaver.  Du kommer ind i et team, hvor der de seneste år har været en spændende udvikling.

Biogassen er for alvor begyndt at strømme ind i vores gasnet. Det betyder, at vi håndterer gas af forskellig kvalitet. Samtidig sker der også i energisektoren en digitalisering, som i fremtiden vil kunne ses i vores målesystemer og arbejde. Det er en super spændende udvikling, som betyder, at der er brug for dine evner til at gå kreativt til opgaveløsningen. Pionerånd og evnen til at se muligheder og løsninger er kendetegnende for både os og dig.

Vi forestiller os, at du er: 

 • En person med maskinteknisk baggrund
 • Teamplayer
 • Omstillingsparat i en dagligdag, hvor alt kan ske.
 • Griber opgaverne og ikke venter på, at der sker noget 
 • Har indblik i udviklingen inden for gasmålere, fx Smartmeters.
 • Hurtigt bliver selvkørende
 • En der kan have mange bolde i luften
 • Gerne med kendskab til el (men ikke et krav)
 • Har kørekort
 • Har engelskforståelse på teknisk niveau

Vi søger en medarbejder til tiltrædelse hurtigst muligt. Vi tilbyder en lønpakke, som matcher dine kvalifikationer. Et job med store muligheder for at udvikle sig.

Om HMN GasNet P/S

I dag er vi ca. 250 medarbejder fordelt i Søborg og Viborg. Vi driver, vedligeholder og anlægger gasdistributionsnettet i selskabets forsyningsområde, Vi arbejder med og har fokus på grøn omstilling og har nu tilsluttet flere biogasanlæg til naturgasnettet i selskabets forsyningsområde 

Vi er via Energispareaftalen forpligtet til at medvirke til at realisere energibesparelser hos de danske forbrugere og udfører myndighedsopgaver på vegne af Sikkerhedsstyrelsen iht. den nye gassikkerhedslov, herunder sikkerhedsteknisk kontrol på kundernes gasinstallationer.

Danmark er lige nu på vej til at få et nyt nationalt gasdistributionsselskab med 400.000 gasforbrugere og en stribe biogasproducenter som kunder.

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Jan Kristensen
Tlf. +45 2329 0399 
jk@eliterekruttering.dk

Job information:

 • Geografi /ØstJylland
 • Branche / Energi
 • Starttidspunkt / Snarest muligt
Print Friendly, PDF & Email