Inhouse Account Manager

Drømmer du om at blive Inhouse Account Manager som en del af en dynamisk og succesrig international e-commerce virksomhed i et fedt miljø med store muligheder for både personlig og faglig udvikling?

account manager

Vi leder efter dig, der har masser af gåpåmod og elsker smagen af succes. Måske har du været sælger tidligere, men det vigtigste er, at du har masser af energi og er ambitiøs. Din primære opgave bliver at sælge OrderYOYO’s bestillingssystem – heraf hjemmeside og APP både til nye og eksisterende kunder.

Opgaver og lidt om dig

  • Sammen med teamet drive inhouse-salget til både nye og eksisterende kunder
  • Sikre et stærkt samarbejde med dine kunder
  • Opbygge en større portefølje for samarbejdspartnere hos OrderYOYO
  • Være med til at præge udviklingen i afdelingens fremtidige processer og struktur
  • Du skal have mulighed for at arbejde på “skæve” tidspunkter, men egentlig styrer du selv arbejdstiden mellem kl. 09.00 og kl. 19.00
  • Du skal være ambitiøs og målrettet
  • Og du taler både engelsk og dansk

Vi tilbyder dig

En super spændende hverdag i en dynamisk og stabil vækstvirksomhed samt en grundig oplæring og salgstræning, inden du slippes løs på egen hånd. Et lækkert og moderne åbent kontormiljø med frokostordning. Masser af sociale arrangementer man kan deltage i samt en månedlig fredagsbar. En god fast løn der forhandles efter kvalifikationer samt bonus og pension, bærbar PC og mobil telefon.

Om OrderYOYO

Vores mission er at være den foretrukne digitale samarbejdspartner til takeaway-restauranterne og hjælpe dem til at genvinde kontrol og ejerskab med deres egen online takeaway-forretning. Vi er på nuværende tidspunkt 38 kollegaer i Danmark og 90 kollegaer i England og Irland.

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her

Kontaktoplysninger

Martin Broesbøl

Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543 
mb@eliterekruttering.dk

Job information

  • Geografi: Østerbro
  • Branche: E-commerce
  • Starttidspunkt: Snarest muligt
Print Friendly, PDF & Email