Key Account Manager – Projektsalg

Er du ambitiøs og har du kendskab til projektsalg, er der her store muligheder for at videreudvikle en etableret salgsafdeling der oplever stor vækst. Invita Køkkener, Århus mangler en dygtig og energisk køkkensælger, som skal indgå i et professionelt og stærkt team. I tæt samarbejde med dine kollegaer i Århus og deres afdeling i Odense, får du ansvaret for deres store Key Accounts på projektsalg.

Du får en dynamisk hverdag med fokus på relationsopbygning og salg, hvor du skal opretholde og udbygge det tætte samarbejde med eksisterende kunder. Du skal kunne forhandle kontrakterne med både kunder og leverandør, og du skal kunne håndtere administrativt såvel som salgsrelateret arbejde. Du skal derfor være indstillet på et kombineret kontor – rådgiver – og salgsjob.

Din profil

 • Du har erfaring fra køkkenbranchen, og arbejder muligvis i dag som Erhvervskonsulent eller med projektsalg.
 • Du er stærk i at formidle kommunikativ i både skrift og tale.
 • Have erfaring i relationsopbygning men samtidig en dygtig sælger.
 • Du ser muligheder fremfor begrænsninger, og er ikke bange for udfordringer.
 • Du er struktureret, vedholdende og ikke mindst resultatorienteret.
 • Du har en vindermentalitet som er vedholdende og du kan indgå som teamplayer.
 • Ideelt set har du allerede et netværk i byggebranchen, som du kan arbejde videre med.
 • Du har IT erfaring og forståelse for tal.

Vi tilbyder

En unik mulighed for at blive en del af køkkenbranchens top-spiller. Du får en særdeles attraktiv arbejdsplads i en virksomhed der rummer total 35 ansatte i Århus afdelingen fordelt på privat & erhvervssalg. Når du ikke arbejder på kontoret som ligger ved Tilst i Århus, kører du ud på byggeprojekter til eksisterende og nye kunder. Du får et udfordrende og selvstændigt job med store udviklingsmuligheder, i en projektafdeling som er i rivende udvikling. Organisationen er med en flad struktur, i et ungt team hvor der højt til loftet. Du indgår i tæt samarbejde med Projektchefen og CEO, som giver dig den oplæring og støtte og sparring der er brug for. For den rigtige profil tilbydes en særdeles attraktiv lønpakke som består af god fast løn, provision, sundhedsforsikring, pension mm.

Om Invita

Invita Køkkener er en del af Nobia Denmark A/S, som indgår i den svenske børsnoterede koncern Nobia AB. Invitas filosofi her fra starten været at levere personlige og individuelle løsninger frem for standardløsninger. Siden etableringen i 1974 har Invita leveret over 400.000 køkkenløsninger – ikke to løsninger har været ens.

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Christian Bjerg
Tlf. +45 30540203
cb@eliterekruttering.dk

Job information:

 • Geografi /ØstJylland
 • Branche / Køkken – projektsalg
 • Starttidspunkt / Snarest muligt

Print Friendly, PDF & Email