Kommerciel CCO til Bazoom i Århus

Er du den aktive kommercielle CCO med stor forretningsforståelse? Er du en erfaren leder, der evner det brede og store ansvar fra tung ledelse og forretningsudvikling til daglige operative opgaver og implementering af nye produkter og processer? Du formår at udtænke ideer og produkter for herefter at sikre succesfuld implementering. Drømmer du om at blive en del af en global succes? Så har du her en helt unik mulighed hos Bazoom.

Vi søger en dedikeret, handlekraftig og kommerciel CCO, der i tæt samarbejde med Bazoom’s CEO kan tage et stort ansvar i forbindelse med udviklingen af vores kommercielle strategier og aktiviteter på vores globale markeder.

Vi leder efter dig, der med dit kommercielle mindset og din erfaring med forretningsudvikling er dygtig til at bevare overblikket og sikre eksekvering i krydsfeltet imellem inbound salg og marketing, det forretningsudviklende strategiske arbejde, ledelse og de daglige operative opgaver.

Du får en essentiel lederrolle i Bazoom og bliver ansvarlig for samtlige salgsaktiviteter på alle markeder, herunder udviklingen af en aggressiv vækststrategi, der skal accelerere udbredelsen i hele verden. Igennem teamet skal du sikre både nysalg og salg til eksisterende kunder med højeste kvalitet i hele værdikæden, fra bekræftet salg, til levering og tilfreds kunde.

Dine medarbejdere elsker at arbejde sammen med dig, og du er dygtig til at træne og coache dine teams, så I sammen bliver endnu dygtigere.

Lidt om dig

 • Du er en erfaren leder og er dygtig til at skabe performance igennem dine medarbejdere
 • Du har fuldstændigt styr på mål og indsats styring, og du er fantastisk til at skabe performance igennem dit team
 • Du er ambitiøs og målrettet og trives i en dynamisk hverdag
 • Du er datadrevet og talstærk og vant til at arbejde med budgetter
 • Du er struktureret og analytisk og samtidig handlekraftig og eksekverende
 • Du er kreativ, kan udtænke kommercielle produkter samt implementere dem
 • Du er IT stærk og dygtig til at tilegne dig ny viden
 • Du kender værdien af et velfunderet CRM setup, og har du erfaring med Hubspot, vil det være et plus.
 • Du har en generel god forståelse for online markedsføring
 • Du taler og skriver dansk og engelsk på et højt niveau

Vi tilbyder dig

En fantastisk spændende stilling i verdens største linkbuilding bureau. Du bliver en del af en ung dynamisk og global virksomhed, der er specialiseret indenfor linkbuilding. Et ungt miljø med medarbejdere, som er dynamiske, fulde af energi og motivation – og det smitter af i hele vores organisation. En god fast løn, der matcher dine kvalifikationer, bonus, pension, fantastisk frokostordning, 5 feriefridage og “what ever it takes” for, at vi kommer i mål med opgaverne. Bazoom’s HQ ligger placeret i centrum af Aarhus – nærmere bestemt i Vestergade.

Bazoom beskæftiger mere end 120 ansatte og omsætter for +100 mill.

Who is Bazoom?

We work with all kinds of customer requests and will tailor our services to perfectly match your needs. We deliver a full-service link building experience, including the choice of back links, content creation and content publication.

We offer a free-access platform, but also value personal and long-lasting customer relationships with both our clients and media.

Our areas of expertise include link building, content creation, media relations and administration, to secure the best all-round experience for you. We value our partners that contribute to our business as well.

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Martin Broesbøl

Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543 
mb@eliterekruttering.dk

Job information:

 • Geografi /ØstJylland
 • Branche / Online Marketing
 • Starttidspunkt / Snarest muligt
Print Friendly, PDF & Email