Kundeservice / Administrativ Marketing profil

Du er lidt af en multi kunstner der elsker at have gang i mange forskelige opgaver ? Drømmer du om en stilling i en start-up virksomhed med kæmpe succes ? Som Administrationsmedarbejder hos Sales Styling bliver du en del af et engageret dynamisk team der består af salg, logistik, webudvikling, design, indretning med udgangspunkt fra vores kontor i Vallensbæk.

Vi leder efter dig der er meget selvkørende, initiativrig og løsningsorienteret med stor forretningsforståelse og elsker den gode samtale med kunder. Kundepleje og god kundeservice er en naturlighed for dig.

Du er kommercielt tænkende og har en analytisk tilgang til dine opgaver.

Der er flere veje til denne stilling. Måske har du en marketing baggrund men ønsker at bliver mere involveret i virksomhedens kundeløsninger. Du kan også være en super dygtig administrator med marketing erfarring.

Typiske opgaver

  • Kundepleje pr. telefon
  • Koordinere kalender i forhold til indretningsløsninger og logistik
  • Mangeartede administrative opgaver der understøtter vores løsninger
  • Opdatering af website og webshop samt onlinemarketing og grafiske opgaver
  • Ad-hoc opgaver i en levende og dynamisk hverdag

Vi tilbyder dig

En spændende stilling i en økonomisk stærk startup i stor vækst. I Sales Styling bliver du en del af en virksomhed med et super passioneret team, der løser store som små opgaver i fællesskab.

I Sales Styling er der fokus på at skabe de bedste rammer og forudsætninger for, at det skal være udfordrende og udbytterigt at gå på arbejde.

En god fast løn med bonus, pension, syge-/sundhedsordning, telefoni og PC.

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Martin Broesbøl

Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543 
mb@eliterekruttering.dk

Job information:

  • Geografi /Vallensbæk
  • Branche / Styling & ejendomshandel
  • Starttidspunkt / Snarest muligt