Marketingansvarlig og kommende CMO til vækstvirksomhed i hjertet af Aarhus

Er du ambitiøs og en af de dygtigste inden for online markedsførring? – eller har du ambitioner om at blive det meget hurtigt? Trives du i et ungt og dynamisk miljø med højt til loftet, og brænder du for at udvikle og sikre digital performance! Så har vi en unik mulighed til dig!

Heymate søger et talent, som har et indgående kendskab til online markedsføring, primært inden for SEO, Adwords og Facebook, og som brænder for at få ansvaret for en stor portefølje med flere guldæg i kraftig vækst.

Hvad skal jeg lave?

Du får et stort ansvar og frie rammer i et mediehus, som er i kraftig vækst og som har store ambitioner. Vi arbejder med nogle utrolig spændende forretningsområder, så vi har brug for en person som er ekspert i online markedsføring og som kan tage ansvaret for at accelerere væksten yderligere. 

Du får ansvaret for at skabe trafik og konvertering for hele vores portefølje på over 50 sites og 6 apps. Derudover skal du lede og videreudvikle teamet af studerende, praktikanter og eksterne konsulenter som bidrager med henholdsvis eksekvering og ekspertviden. 

Vores portefølje har nu rundet 1,7 mio unikke brugere per måned og er i kraftig vækst, ligesom vi løbende starter eller køber os til yderligere forretninger. Vi forventer derfor løbende at skulle udbygge marketingteamet.

Vores primære fokus er SEO/SEM, Adwords, Facebook, PR, e-mail og linkbuilding.

Dine kompetencer og erfaring

For os er det vigtigste ikke hvilken uddannelse du har, men at du har et stærkt kendskab til Facebook, SEO og Adwords, samt en generel online markedsføring- og forretningsforståelse. Vi forestiller os at du er struktureret, kan arbejde selvstændigt og at du har en teknisk forståelse. Du skal kunne håndtere et stort ansvar, både i forhold til produkt og medarbejdere.

Dine kompetencer og erfaring

Du bliver en nøgleperson som er med til at præge dit eget job, og som får et stort ansvar.

Du vil få en høj faglig sparring fra folk som har arbejdet i online branchen i mange år, og som bl.a. har stået bag flere af de største danske online succeser, og som har siddet i topstillinger i flere store danske og internationale mediehuse.

Vi bor i Klostergade i Aarhus C i hyggelige omgivelser, hvor bordfodbold, dart, bordtennis og en Mexicansk bar er en del af kontoret. Vi er et firma med en fælles mission, og hvor alle medarbejdere er en del af den succes vi skaber – både i hverdagen, økonomisk og ikke mindst når vi fejrer!

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.
Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her

Kontaktoplysninger:

Søren Boye
Tlf. +45 20849702
sb@eliterekruttering.dk

Job information:

  • Geografi / Aarhus C
  • Branche / Online markedsføring
  • Starttidspunkt / Efter aftale
Print Friendly, PDF & Email