Maskinsnedker med CNC erfaring

Hos Stoffer Retail Solutions ApS har vi travlt og søger derfor en dygtig maskinsnedker med CNC erfaring til vores møbel-/inventarproduktion. Den primære opgave vil være arbejde med vores Homac. Du skal have kendskab til programmering i woodWOP på en 5-akset Homag CNC. Vi er et team, hvor alle er med i processen om at nå i mål. Du vil komme tæt på alle opgaver fra ide, tegning, programmering og produktion.

Maskinsnedker med CNC erfaring

Dine faglige kvalifikationer

Du har en uddannelse som maskinsnedker og har arbejdet indenfor faget. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, er stabil og kvalitetsbevidst. Du kan lide at arbejde i en mindre virksomhed, hvor du har mulighed for at påvirke opgaveløsningen.

Du skal

  • Være stærk i programmering af CNC (woodWOP)
  • Have et godt overblik
  • Have god tegningsforståelse
  • Have erfaring indenfor træindustri/inventar
  • Være selvstændig
  • Være fleksibel
  • Være kvalitetsbevidst

Vi kan tilbyde

Mulighed for faglig og personlig udvikling i en velfungerende virksomhed, hvor omgangstonen er uhøjtidelig. Vi er en flad organisation, hvor der ikke er langt fra ”manden på gulvet” til ledelsen. På vores værksted er vi et team på 7 personer med hver deres kvalifikationer, som du vil blive en del af. Gode kollegaer som går op i deres håndværk men samtidig også har plads til et grin og en joke. Du får mulighed for at være med i hele processen fra start til slut, når der startes projekter op. Vi tilbyder sundhedsforsikring og løn efter kvalifikationer.

Vi sørger for, at du har de rette forudsætninger for at gøre dit arbejde godt hos os. Du har alle redskaber til din rådighed, og du kan altid spørge, hvis du mangler andre værktøjer eller ressourcer. Hos os vil du altid møde forståelse, fordi vi selv har mange års erfaring fra branchen. Vi håber, at du vil være med til at styrke vores gode traditioner for solidt håndværk, så vi fortsat kan være anerkendt for netop det.

Om os

Stoffer Retail Solutions ApS er en specialiseret virksomhed indenfor udvikling af butiksinventar og shop-in-shop. Vi sætter en ære i godt håndværk og stærkt samarbejde, og vi er anerkendt for vores arbejde.

Jan Kristoffersen, som ejer Stoffer Retail Solutions, har over 30 års erfaring fra branchen. Stoffer Retail Solutions ApS er oprindelig en traditionel håndværkervirksomhed, som nu gennem tre generationer har oparbejdet særlige kompetencer indenfor butiksmontage og inventarløsninger.

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Jan Kristensen
Tlf. +45 2329 0399 
jk@eliterekruttering.dk

Job information:

  • Geografi /ØstJylland
  • Branche / Inventarsnedkeri
  • Starttidspunkt / Snarest muligt
Print Friendly, PDF & Email