Administrations- og Master Data assistent

Brænder du for at arbejde med Master Data samt har mod på at udvikle og berige vores systemer? Har du samtidig erfaring med udarbejdelse af præsentationer og lettere billedbehandling?

Til Nordic Game Supply kundeserviceafdeling søger vi en administrations- og Master Data assistent, der bliver ansvarlig for Master Data i forhold til varer og leverandører.

Ønsker du et arbejde med fokus på kvalitet, og er du detaljeorienteret? Har du evnen til at navigere i et omskifteligt miljø og håndtere en bred vifte af forskellige kontakter og produkter? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på vores fælles fremtid hos NGS som Master Data assistent. 

Hos Nordic Game Supply er kvalitet og sikkerhed nogle af nøgleordene, og kan du også nikke genkendende til et højt fagligt niveau, god service og samarbejdsevner, er det måske dig, der skal være vores nye kollega. Stillingen involverer samarbejde på tværs af samtlige afdelinger på hovedkontoret samt dialog med salgs-/produktteamet og leverandører med det formål at vedligeholde og optimere vores Master Data.

I stillingen som Master Data assistent vil dine primære arbejdsopgaver være:

  • Oprettelse og berigelse af produkter i AX og Perfion (PIM)
  • Vedligehold af produktinformation
  • Dataindsamling af produktinformation, billeder, datablade, transportdok. m.m.
  • Oprettelse og fremsendelse af vareskemaer
  • Meget kommunikation med leverandører foregår på engelsk, både i skrift og tale

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Martin Broesbøl

Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543 
mb@eliterekruttering.dk

Job information:

  • Geografi /ØstJylland
  • Branche / gaming-distribution
  • Starttidspunkt / Snarest muligt
Print Friendly, PDF & Email