Mechanical lead designer til SVM Automatik A/S


Skab din fremtid som Mechanical Lead Designer hos SVM Automatik A/S
Er det dig, der i fremtiden skal stå i spidsen for det mekaniske design af højteknologiske specialmaskiner hos SVM?
Er du ambitiøs og ærekær, og betyder det noget for dig at levere kvalitet hver gang til f.eks. Novo Nordisk eller en lignende højtprofileret medicinalkunde?
Hvis du nyder kombinationen af at udvikle kvalitetsdesign samt at lede et hold – vil vi meget gerne have dig med ombord.

SVM Automatik A/S i Silkeborg oplever fortsat vækst, og vi søger en erfaren mekanisk designer til at stå i spidsen for designudvikling, samt til at guide vore designere i udviklingsprocessen af højteknologiske specialmaskiner til bl.a. Pharma- & Medicoindustrien.

Jobbet
Med reference til Engineering Manager bliver du en del af det tekniske Lead-team med ca. 10 kolleger. Du bidrager til totalleverancen som overordnet ansvarlig for udvikling af det mekaniske design ud fra kundekrav og økonomi.
Du agerer samtidig faglig leder for en gruppe af mekaniske designere igennem designfasen på 2-4 måneder.
Som Mechanical Lead Designer er du en succes i jobbet, hvis du indenfor få måneder kan:
– Tilegne dig SVM’s værktøjer, systemer og arbejdsmetoder, f.eks. stage-gate model og teamboards
– Skabe relationer på tværs af organisationen og få dine kolleger med
– Sætte din faglighed og ekspertise i spil, så leverancer optimeres
– Opnå kundens tillid ved både at imødekomme og udfordre krav og ideer
– Gå forrest i bestræbelserne på at levere maskiner i rette kvalitet og til rette tid og økonomi

Med et godt fodfæste i organisationen, agerer du på længere sigt rollemodel inden for dit fagområde både internt og eksternt som SVM-ambassadør hos kunder og samarbejdspartnere. Du sætter din faglighed i spil på tværs af organisationen og skaber løbende forbedringer, god planlægning og progression i projekterne, så du er med til at sikre SVM’s leverancer og vækst.

Forventninger til dig
Konstruktør/maskinbygger med uddannelse som maskintekniker/maskiningeniør eller lignende, evt. suppleret med erfaring fra 1-2 lignende stillinger f.eks. som teknisk projektleder inden for mekanisk design.
Du trives med at arbejde i grænsefeltet mellem tekniske discipliner som mekanik, software og hardware, og sætter en ære i at levere din del af det samlede projekt.
Du er interesseret i at kombinere din tekniske ekspertise med rollen som Mechanical Lead Designer, fordi du kan lide at arbejde med mennesker og generere idéer og indgå tekniske drøftelser om den bedste løsning.
Som person tager du initiativ, og du er i stand til at arbejde selvstændigt og på en detaljeret og struktureret måde, så holdet kender planen, forstår deres opgave og ved, hvor de har dig.
Du har fokus på kvalitet og arbejder målrettet på at opnå et resultat.
Du kender dine egne styrker og udviklingsområder, og du finder det nemt at arbejde med mennesker på alle niveauer i organisationen. Du er opsat på at levere kvalitetsprojekter til medicinalindustrien, og du går efter et job, der giver dig ansvar, indflydelse og dygtige kolleger at arbejde sammen med.

Vi tilbyder
En spændende og udfordrende stilling i en international virksomhed med kunder og kontakter over hele verdenen. En hverdag spækket med spændende og komplekse opgaver. Attraktiv løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring, personaleforening og god kantine.

Om virksomheden
SVM Automatik er en udviklingsvirksomhed, der designer og fremstiller højteknologiske specialmaskiner og automatiseringsudstyr til en lang række førende virksomheder primært indenfor medicinalindustrien. Alt i alt arbejder 100 medarbejdere med hele kæden af maskinbyggeri fra kundespecifikation til færdig leverance af maskiner til kunder i hele verden.
SVM Automatik er en del af Stevanato Group www.stevanatogroup.com .

Sådan ansøger du
Rekruttering og samtaler varetages af rekrutteringsfirmaet Elite Rekruttering. Klik på knappen “Søg stillingen” og vedlæg din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen.
Vi behandler naturligvis din ansøgning 100 % fortroligt, og deler den kun efter forudgående accept fra dig. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Peter Kjær på tlf.: +45 22 876 123.


Kontaktoplysninger:
Peter lille
Peter Kjær
Tlf. +45 22876123 pk@eliterekruttering.dk
Job information:
  • Geografi / Midt-/Østjylland
  • Branche / Maskinbygning
  • Starttidspunkt / Efter aftale
Print Friendly, PDF & Email