Merchandiser til Hungry i Århus

Vi søger en hammer dygtig merchandiser, der elsker at arbejde med udvikling af eksisterende kunder.

Som mercher er det vigtigt, at du er i stand til at skabe en god relation til vores kunder, så alle parter får mest muligt ud af samarbejdet. Du skal have et godt øje for branding og mersalg, og du skal være i stand til at vejlede restauranterne i den bedst mulige løsning lige præcis i forhold til deres ønsker og situation – både online og offline.

vi leder efter at ansætte en dygtigt Merchandiser

Du trives i et frit og dynamisk miljø, hvor du på daglig basis besøger eksisterende kunder i Jylland og på Fyn. Måske har du erfaring som mercher fra detailbranchen, men det vigtigste er, at du har en god energi, taler godt med alle mennesker og altid finder den rigtige løsning og arbejder struktureret.

Igennem et stærkt introforløb vil du få dyb indsigt i Hungrys løsninger og teknologier, og vi garanterer dig, at du får en dynamisk og travl hverdag i et super spændende og frit miljø i en af Danmarks mest succesrige online virksomheder.

Om dig

Du drømmer om en dynamisk og fleksibel hverdag med fart over feltet, hvor din naturlige løsningsorienterede handlekraft skaber stærke relationer og positive resultater.

  • Du har masser af energi og gå-på-mod
  • Du er ambitiøs
  • Du arbejder struktureret og selvstændig
  • Du er kommunikativ stærk og initiativrig
  • Du har en generel god IT og teknologi forståelse

Vi tilbyder dig

At du bliver en del af Hungry, en af danmarks mest succesrige e-commerce virksomheder i fortsat voldsom vækst og med en stærk økonomi, hvor der er højt til loftet og store muligheder for både personlig og faglig udvikling, søde kollegaer og fantastiske fester.

Hos os er der ikke langt fra ide til udførelse, og du får både et stort ansvar og stor indflydelse. Vi holder til i lækre lokaler i Risskov.

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Martin Broesbøl

Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543 
mb@eliterekruttering.dk

Job information:

  • Geografi /ØstJylland
  • Branche / E-commerce
  • Starttidspunkt / Snarest muligt

Print Friendly, PDF & Email