.NET & Full Stack udvikler/Hørsholm

Er du vores nye udvikler indenfor .NET, IoT og Azure Cloud-teknologier?

Tænder du på at udvikle unikke integrationsløsninger til skræddersyede kundeprojekter i et af de absolut mest anerkendte og førende huse inden for softwareudvikling til industrien?

Kan du påtage dig en ledende rolle på projekterne, som du driver lige fra behovsafdækningen til den endelige implementering?

Vil du være med til at flytte grænser for udviklingen og udfordre de nye teknologier?

Har du evt. en drøm om at gøre karriere som teamleder?

For CIM Industrial Systems i Hørsholm søger vi ovennævnte profiler til ansættelse hurtigst muligt.

Dine opgaver:

Som udvikler i CIM Industrial Systems vil du indgå i et tæt samarbejde med andre udviklere, maskiningeniører, IT- og salgskonsulenter og andre funktioner på tværs af virksomheden. Du bliver en del af et agilt miljø og en flad struktur med store frihedsgrader, hvor alle har stor indflydelse på deres eget arbejde. 

Du er typisk med i processen lige fra behovsafdækning hos kunden igennem planlægning, udvikling og implementering. Afhængigt af dine professionelle præferencer og kravene til det enkelte projekt kan du både agere projektleder eller fordybe dig i selve udviklingsarbejdet. Som projektleder vil du tage ansvaret for, at de forskellige udviklingsopgaver gennemføres til rette tid og med rette kvalitet.

Vi udvikler og forbinder applikationer og services til intelligente IoT løsninger indenfor områder som datafangst, trådløs kommunikation, robotstyring, test og måling, produktionsovervågning, pharma serialisering, etc

Om dig:

Solid .NET erfaring og/eller Front-end/Back-end erfaring

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse som ingeniør, datalog eller tilsvarende, samt 3+ års erfaring med .NET/C#, SQL – gerne MS SQL, samt om muligt Cloud teknologier – gerne Azure og/eller med front-end teknologier som ASP.NET / Web Api 2, HTML5, CSS, Javascript og JQuery. Angular og mobile application development frameworks som f.eks. Apache Cordova vil blive betragtet som en fordel.

Hvis du er nyuddannet og var en af de bedste i din klasse, hører vi også gerne fra dig.

Vi ser gerne, at du:
  • har erfaring med projektstyring og agile arbejdsmetoder såsom Scrum, og at du har en god kvalitetssans
  • er troværdig og relationsskabende, og at du har veludviklede kommunikations- og samarbejdsevner og er en god teamplayer 
  • er i stand til forstå kundernes forretningsmæssige udfordringer med en sikker fornemmelse for, hvordan du bedst skaber værdi i dit arbejde
  • taler og skriver engelsk flydende og kan forstå – men ikke nødvendigvis tale og skrive – flydende dansk. 
Hvad tilbyder vi?

Du bliver en del af en velfungerende professionel organisation med en stærk performance kultur, som understøttes af et fagligt stimulerende miljø med en stor grad af frihed, super fordelagtige arbejdsvilkår samt diverse sociale tiltag, såsom årlig skitur og andre hyggelige og kollegiale arrangementer.

I CIM Industrial Systems har vi øje på den enkelte medarbejders trivsel og du er selv med til at bestemme hvordan din arbejdsdag/-uge skal skrues sammen.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Om CIM Industrial Systems:

CIM er et danskejet Ingeniør og IT-konsulenthus med ca. 50 ansatte og lokationer i Aarhus, Fredericia og Hørsholm. Vores historie går over 20 år tilbage og vi har derfor viden og knowhow som de færreste konkurrenter kan hamle op med. 

Blandt virksomhedens kunder tælles i dag en lang række danske og internationale virksomheder som Danfoss, Siemens, Kamstrup, Novo Nordisk, Grundfos, Vestas, Radiometer, MAERSK m.fl. Se mere her.

Vi er Microsoft Gold Partner og udvikler typisk i .NET/C# og arbejder med MS SQL og Azure teknologier. Vi udfordrer systemerne i samarbejde med kundernes R&D afdelinger og er med til at drive innovation og udvikling.

Sådan ansøger du

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Peter Kjær
Tlf. +45 22876123
pk@eliterekruttering.dk

Job information:

  • Geografi / Hørsholm
  • Branche / Industrial IT
  • Starttidspunkt / Efter aftale
Print Friendly, PDF & Email