Økonomi og HR ansvarlig

Drømmer du om at blive Økonomi og HR ansvarlig i en succesrig virksomhed med vokseværk? Du bliver del af et dynamisk team, hvor der er brug for dig, der vil give den maksimalt gas i en stærk online virksomhed med internationale ambitioner.

I tæt samarbejde med teamet og en deltidsbogholder er det dig, der skal sikre, at myselfie som organisation performer optimalt hver dag. Vi leder efter en dataorienteret, regnskabsstærk, effektivitets- og eksekveringsguru med et kæmpe drive, der brænder for at være med på en vild rejse med planer om ekspansion til det øvrige Europa.

Du bliver ansvarlig for økonomien og den daglig drift samt opretholdelsen af alle former for kontrakter bl.a. ansættelseskontrakter, lejekontrakter og samarbejdsaftaler.

Om dig

  • Du har minimum 5 års erfaring med et tilsvarende ansvar fra tidligere stillinger. Måske som revisor eller kontroller.
  • Du er fremadrettet med en hands-on tilgang til din hverdag
  • Du har styr på debitor- og kreditorbogføring, herunder bogføring af indbetalinger og diverse afstemninger, finansbogføring, momsregnskab, løbende afstemning af bankkonti, moms, skatter, afgifter mv.
  • Månedsbalance samt klargøring og indlevering til revisor og indberetning til offentlige myndigheder
  • Du er super skarp til at eksekvere og har erfaring med E-conomic og evt. med det tyske marked

Vi tilbyder dig

En spændende hverdag i en hurtigt voksende virksomhed, hvor vi tror på karma og god energi. Et ungt, internationalt, spændende og inspirerende team i en super flad struktur, hvor der er højt til loftet og plads til den gode humor. En god fast løn og med frokostordning og på sigt mulighed for optioner.

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Martin Broesbøl

Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543 
mb@eliterekruttering.dk

Job information:

  • Geografi /trekantsområdet
  • Branche / E-commerce
  • Starttidspunkt / Snarest muligt
Print Friendly, PDF & Email