Per Skattum

Partner og konsulent

Igennem min karriere har jeg opbygget stor erfaring indenfor rekruttering, salg, ledelse og forretnings forståelse. Jeg har en passion for at arbejde med mennesker og har altid sat en meget stor ære i at tingene skal gøres ordentligt og ikke mindst, skal der altid ydes en topprofessionel indsats, så kunden går fra mødet med et meget positivt indtryk.

I Elite Rekruttering screener vi ca. 30000 CV`s årligt og gennemfører rekrutteringer på operativt, taktisk og strategisk niveau. Vi elsker det og er dybt passionerede omkring vores arbejde.

Jeg har som leder gennem de seneste 12 år opbygget stor erfaring med at sammensætte de rette profiler til et stærkt, kompetent og homogent team, hvor teamspirit og vinderkultur går hånd i hånd.

Man skal naturligvis altid se på om kandidaten har de rette faglige kompetencer, men jeg mener det er lige så vigtigt at finde den kandidat der matcher virksomheden og teamet på de sociale kompetencer. Derfor har jeg altid gjort meget ud af at sætte mig ind i hvilken virksomheden/afdelingen er det kandidaten skal indgå i og tage den viden med, når jeg sidder over kandidaten for at kunne vurdere om det kunne være et godt match.

Jeg kendetegnes ved 100 % commitment – Går aldrig ned på indsats, forandringsparat men også god til at køre efter den aftalete plan og overholder altid fælles deadlines og mødetider. Tror altid på tingene vil lykkedes og møder andre med et åbent og positivt sind.

Rekruttering og opbygning af stærke teams
Kunden i fokus
Speciale i “turn a round”
Optimering af salget og salgs team
Akadamiøkonom med speciale i afsætning
Merkonom lederuddannelse
Løbende certificering inden DISC

Per Skattum
Tlf. +45 2892 3060
ps@eliterekruttering.dk