Ambitiøs Phyton/Django udvikler til en af Danmarks mest succesrige onlinevirksomheder

Du bliver en del af et stærkt tech team der har skabt stor succes både nationalt og internationalt. Du blive medansvarlig for videreudviklingen af en stor etableret platform (Hungry), der allerede har rigtig meget national og international trafik, og på en ung platform (chefmade) med et enormt potentiale og internationele ambitioner.

Er du dygtig og super ambitiøs håber vi du bliver vores nye tech lead.

I Hungry Group leverer vi de tekniske platforme til takeaway portalerne Hungry.dk og  Marvin.ie, samt den fremadstormende private dining service, Chefmade.dk, 2 suverænt stærke koncepter/virksomheder i voldsom vækst, founded af nogle af danmarks mest kompetente online iværksættere.

http://www.hungry.dk

Om dig

Du er vild med tech og kommer til at arbejde med en moderne stack med mange forskellige teknologier, bl.a. Python/Django, Flask, BackboneJS, ReactJS, RabbitMQ, Docker, Kubernetes, PostgreSQL, MongoDB og mange andre. Vi er ikke låste i vores teknologivalg og vælger den teknologi, der samlet set giver den bedste løsning, ved udvikling af nye services eller applikationer.

Du har helt styr på objektorienteret programmering, REST principperne og at du trives godt med både front- og backendudvikling. Det er væsentligt, at du hurtigt kan tilegne dig nye teknologier, og at du har et godt overblik, også over store, komplekse applikationer.

Om Virksomheden

I Hungry Group bliver du en del af en inspirerende iværksættervirksomhed, hvor der er højt til loftet, mulighed for både personlig og faglig udvikling, søde kollegaer og fantastiske fester. Hos er der ikke langt fra ide til udførelse, og du får både et stort ansvar og stor indflydelse.

Vi holder til i lækre lokaler på OfficeLab i Lystrup udenfor Aarhus, og Letbanen køre meget snart lige til døren 😉

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.


Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:
Martin Broesbøl
Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543
mb@eliterekruttering.dk
Job information:
  • Geografi /ØstJylland
  • Branche / Udviklling
  • Starttidspunkt / Snarest muligt
Print Friendly, PDF & Email

Tags: