QA / RA Engineer Medical Device Development

Til Life Science-teamet hos vores kunde Prevas A/S, søger vi en Quality Assurance / Regulatory Affairs ingeniør, der brænder for kvalitet inden for medicinsk udstyr og trives blandt udviklingsingeniører.

Vil du arbejde i et konsulent- og udviklingshus, hvor ny embedded elektronik er i fokus?
Vil du hjælpe os med at holde fokus på kvaliteten?
Ønsker du at gøre en forskel hos vore kunder?
Så læs mere herunder.

Om jobbet

Du kommer til at arbejde med kvalitetsstyringssystemer og kvalitetssikring af medicinsk udstyr.
Dine opgaver kunne være at hjælpe en nystartet virksomhed med at opsætte deres 13485-kompatible QMS og hjælpe med at skrive eller gennemgå deres udviklingsdokumentation. Din opgave kan også være at assistere etablerede virksomheder inden for udvikling af medicinsk udstyr med kvalitetsstyring i deres udviklingsprojekter.

Om dig

Som vores nye kollega er det vigtigt, at du:

  • Besidder en BSc eller MSc ingeniør uddannelse eller tilsvarende – f.eks. i Electronic Engineering eller Biomedical Engineering
  • Har 2-5 års QA/RA-erfaring inden for den medicinske udstyrsindustri, herunder i ISO 13485
  • Har erfaring med procesvalidering og kvalitetssikring inden for enhedsudviklingsprojekter.
  • Kendskab til IEC 62304 og/eller IEC 60601-1 vil være en fordel
  • Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at omsætte medicinske standarder til nye og opdaterede procedurer

Som person har du en stor passion for kvalitet, et stærkt personligt drive og samtidig er du åbensindet og pragmatisk.
Du samarbejder og kommunikerer godt med andre, og du vil bruge disse egenskaber til at hjælpe os med at udvide dette kompetenceområde.

Prevas tilbyder

En rolle som konsulent hvor du får en alsidig og spændende hverdag med mangeartede opgaver hos vidt forskellige kunder.
Gode muligheder for at udvikle sig både fagligt og personligt, der er en uhøjtidelig atmosfære og masser af fagligt dygtige og venlige kollegaer.
En flad struktur hvor alle kender alle og hvor der ikke er langt fra tanke til handling.
F.eks. er der mulighed for at deltage i Prevas visioner med det strategiske arbejde i kraft af tilbagevendende strategikonferencer, hvoraf der netop afholdes en senere i år.

En internationalt orienteret virksomhed med ca. 50 kollegaer i Herlev og et tilsvarende antal i Aarhus samt kollegaer i Sverige og Norge.

Vi arbejder oftest meget tæt sammen med vore kunder, og som Prevas-medarbejder vil du derfor komme i tæt kontakt med mange forskellige kunders udviklingsafdelinger, enten som projektmedlem på vores kontor i Herlev, eller on-site i kundens udviklingsteam.
Der er fælles morgenløb, for dem der er interesserede – vi har en hobbyklub og vores festudvalg er altid i gang med at planlægge det næste sociale arrangement, som vi har adskillige af i løbet af året.

Om Prevas

For os er udvikling en naturlig del af alle livets aspekter – fra idé til produkt og fra karriere til privatliv. Hos Prevas er der plads til dig, til dine ideer og til dit syn på verden. Passion og kreativitet afspejles i vore projekter.
Vores energi spreder sig til vores samarbejdesform og til sociale interaktioner både i og uden for kontortiden.
Vi er “embedded” i vores DNA, og vi har fokus på at være den foretrukne udbyder af embedded udvikling til vore kunder.


Prevas har mere end 30 års erfaring som konsulenthus indenfor Life-Science produkter.

Prevas er et svensk aktieselskab og er noteret på NASDAQ OMX Den Nordiske Børs Stockholm/små virksomheder. Virksomheden har været børsnoteret siden den 29. maj 1998.

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her.

Kontakt oplysninger:

Peter Kjær
Tlf. +45 22876123
pk@eliterekruttering.dk

Job information:

  • Geografi / Hovedstadsområdet / Kbh.
  • Forretningsområde / Medico
  • Start / Efter aftale

Print Friendly, PDF & Email