Erfaren Rekrutteringskonsulent

Drømmer du om at være en del af et suverænt vinderhold, hvor du har 100 % indflydelse på din egen hverdag samt Elite Rekrutterings fremtid? Trives du i en dynamisk hverdag med højt til loftet? og ser du rekruttering som et af de vigtigste parametre for en virksomheds succes? så er du måske Elite Rekrutterings nye kollega og rekrutteringskonsulent.

Igennem et tæt samarbejde, sikrer vi at du har værkstøjskassen i orden og den nødvendige viden, til at kunne levere perfekte rekrutteringer til Elite Rekrutterings kunder.

Er du nysgerrig og vil du høre mere om Elite Rekruttering og muligheden? må du meget gerne ringe til mig, så jeg kan få lejlighed til at præsentere hverdagen og indholdet for dig. (mobil nr. 20434543 Martin Broesbøl)

Kvalifikationer

  • Du skal have rekrutterings og salgserfaring
  • Det er vigtigt, at du kan begå dig på alle niveauer
  • Du skal have lysten og viljen til at arbejde i et dynamisk og selvstændigt miljø
  • Du skal have et enormt drive og stor tro på dig selv
  • Du skal være IT-stærk

Vi tilbyder dig

En spændende hverdag hvor vi lægger stor vægt på, at viden er værdifuld, når den deles med andre.
Vi er derfor ikke bange for at dele vores viden med kollegaer, kunder eller andre, der kan bruge vores viden. Åbenhed er for os, at der er plads til at sige vores mening på en konstruktiv måde. Hvis vi ikke ytrer vores synspunkter, så bidrager vi ikke positivt til vores kunders forretning

Et stærkt teamwork med udgangspunkt i en af de stærkeste digitale rekrutteringsplatforme i Danmark.

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.
Vi behandler naturligvis din ansøgning 100 % fortroligt, og ingen får kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig.

Kontaktoplysninger:
Martin Broesbøl

Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543
mb@eliterekruttering.dk

Job information:

  • Geografi / Risskov
  • Branche / Rekruttering /
  • Starttidspunkt / Efter aftale


Print Friendly, PDF & Email