Sales Manager til Blue Finance

Er du den ambitiøse og aktive Sales Manager, som elsker salg og smagen af succes? Kan du opbygge og drive din egen kundeplatform? Drives du af at skabe resultater og performance?
Så har vi her den helt rigtige karrieremulighed for dig, der er fuld af energi og gåpåmod.

Lidt om dig

Du får en afgørende og betydelig position i forbindelse med den fortsatte succes og fremgang hos Blue Finance inden for et helt nyt og spændende forretningsområde med stort potentiale. Vi leder efter dig, der er fuld af drive og bagagen fuld af flotte salgsresultater, og som med høj energi og gåpåmod vil tage ansvaret for hele værdikæden i forhold til salg, samarbejdsaftaler og fastholdelse af Blue Finance B2B løsning til Autobranchen.

Du har erfaring med alle salgsfacetter, herunder lead generering, newbizz, udvikling og optimering af eksisterende kunder. Du skal være en superdygtig sælger, der selvstændigt evner at åbne døre på alle niveauer, opbygge en fortrolig stemning og skabe en solid relation, samt afdække kundens behov og ikke mindst lukke ordren.

Som betroet medarbejder er du ansvarlig for kundens tilfredshed med valgte løsninger og services. Den ideelle kandidat har stor erfaring med B2B salg og salgsudvikling.

Blue Finance opererer i et marked med stort potentiale og derfor forventer vi, at du er dygtig til både relations skabende og newbizz salgsarbejde.

Det betyder, at du:

 • Er kontaktskabende i din væremåde
 • Elsker salg og smagen af succes
 • Er vedholdende – måske endda lidt stædig, for du gi’r ikke op så let
 • Er teamplayer, der også værdsætter input fra andre og gerne deler ud af egne erfaringer
 • Kan arbejde under pres og holde hovedet koldt
 • Kan navigere strategisk i forskellige situationer med mange forskellige type interessenter
 • Har forståelse for og erfaring med mål og indsatsstyring
 • Er fortrolig med IT, Office-pakken og er vandt til at arbejde med CRM systemer

 

Vi tilbyder dig

Med reference til selskabets adm. direktør tilbydes du en stilling i en ung og dynamisk international virksomhed, hvor der er plads til store ambitioner og store muligheder for personlig og faglig udvikling. En god fast løn og bonus, pension, sundhedsordning, frokostordning, alt det kaffe og te du har lyst til og sociale arrangementer. Vi bor i nyistandsatte charmerende lokaler i Latinerkvarteret i hjertet af Aarhus. Du får en ansvarsfuld karrierestilling i et internationalt miljø i en økonomisk stærk virksomhed i vækst.

Om Blue Finance

Blue Finance Denmark ApS tilbyder både erhvervs- og forbrugslån og har som én af de første virksomheder netop opnået en licens til at drive forbrugslånsvirksomhed fra Finanstilsynet. Vi opererer i Finland, Spanien, Polen og Danmark og er en del af en moderne Fintech organisation, der har fokus på det sociale ansvar og den teknologiske udvikling i finansbranchen.

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Martin Broesbøl

Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543 
mb@eliterekruttering.dk

Job information:

 • Geografi /ØstJylland
 • Branche / Finance
 • Starttidspunkt / Snarest muligt
Print Friendly, PDF & Email