Salgsassistent – Kolding

Om jobbet

Salgsassistent søges til Uddeholm, voestalpine HPM Denmark A/S’ interne salgsafdeling i Kolding.
For voestalpine Denmark søger Elite Rekruttering en ny kollega, som sammen med de øvrige medarbejdere i salgsafdelingen skal servicere kunderne.

Dine primære arbejdsopgaver vil være håndtering af ordrer og tilbudsgivning, opfølgning på ordrer hos leverandører og transportører samt andre administrative opgaver i forbindelse med ordrebehandlingen.
Det bærende element i stillingen er det salgsmæssige og den administrative ordrehåndtering af B2B-salg til danske virksomheder.
Service og kundetilfredshed er nøgleord for arbejdet hos voestalpine.

Kvalifikationer

  • Du har erfaring med, og god forståelse for, B2B-salg og servicering af industrikunder.
  • Har du kendskab til stål, metaller eller lignende tekniske produkter, og evt. tidligere ansættelse hos en stål-/metalgrossist eller anden råvareleverandør, er det en fordel.
  • Du har en god erfaring i at arbejde med IT. Vi bruger SAP suppleret med Office-pakken (særligt Excel) og CRM-systemet Salesforce.
  • Desuden skal du beherske engelsk i skrift og tale.

Bløde værdier

Gode samarbejdsevner.
Evner at holde hovedet koldt, når det går stærkt.
Du skal kunne holde flere bolde i luften samtidigt og være i stand til selvstændigt at tage ejerskab over egne opgaver.
Herudover er godt humør, energi og et positivt væsen vigtige egenskaber for os.

voestalpine tilbyder

Gode muligheder for personlig og faglig udvikling i et samspil med de øvrige kolleger.
En til tider travl hverdag med masser af kontakt til kunder og øvrige medarbejdere.
Fine ansættelses- og arbejdsforhold med en attraktiv pensionsordning, gode fysiske rammer og ikke mindst muligheden for at arbejde i en uformel og flad organisation, hvor menneskelige værdier som åbenhed og ærlighed er lige så vigtige som de faglige kvalifikationer.

Træning og uddannelse

Vores nye kollega vil blive tilført nødvendig viden om Uddeholms produkter og det øvrige produktprogram gennem et individuelt tilrettelagt uddannelsesforløb, så forudsætningerne for at udføre jobbet både salgsmæssigt og teknisk er de bedst mulige.

Uddeholm , Hagfors, Sverige

Om voestalpine HPM Denmark A/S

voestalpine HPM Denmark A/S er en virksomhed med 13 ansatte beliggende i Kolding. Salgsteamet består af 3 interne salgsassistenter og 3 eksterne salgskonsulenter. Herudover har vi administration, lager, savecenter og PVD belægningscenter.

Vi er det danske markeds største leverandør af værktøjsstål til metalindustrien. Ud over værktøjsstål fra vort eget stålværk i Sverige, leverer vi også andre højtlegerede stål og metaller, PVD- og CVD-belægninger samt 3D-printede metalemner.
Vores kunder er de førende værktøjsmagere, store produktionsvirksomheder med egen værktøjsfremstilling samt maskinfabrikker, maskinværksteder m.m., der har brug for specialstål med særlige egenskaber.
Vores stærke position på markedet bygger på Uddeholms unikke stålkvaliteter, vores program i PVD-/CVD-belægninger, høj standard på teknisk rådgivning samt en hurtig og fleksibel leveringsservice.

Siden 2007 indgår vi i den børsnoterede stålkoncern voestalpine AG med hovedsæde i Linz i Østrig, med ca. 50.000 ansatte på verdensplan. Vores navneskifte i 2018 fra Uddeholm A/S til voestalpine HPM Denmark A/S afspejler vores ejerstruktur.

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her.

Kontakt oplysninger:

Peter Kjær
Tlf. +45 22876123
pk@eliterekruttering.dk

Job information:

  • Geografi / Kolding
  • Forretningsområde / Salg
  • Start / Efter aftale

Print Friendly, PDF & Email