Salgschef – Projektsalg

Er du passioneret omkring kvalitet, og har du erfaring indenfor projektsalg og opbygning af relationer? Har du det drive og den ambitiøse vindermentalitet der skal til, for at skabe yderligere vækst på top- og bundlinje, så er du måske den nye Salgschef for Invita Køkkener i Århus.

Som Salgschef bliver dit primære ansvar at skabe yderligere vækst og på sigt opbygge dit eget team omkring dig.

Som Salgschef bliver din primære opgave, med stort engagement, at generere relationsskabende salg. Vi leder efter dig, der har en helt naturlig konstruktiv adfærd, der giver dig handlekraft og skaber resultater. Du vil opleve en utrolig dynamisk team-selling atmosfære i et yderst engageret team, der alle arbejder imod et fælles mål. Som Salgschef bliver dit primære ansvar at skabe yderligere vækst og på sigt opbygge dit eget team omkring dig.

Om dig

  • Du har en stærk track record med positive salgsresultater til store projektkunder og relationer til entreprenører.
  • Du kan udarbejde en realistisk strategi for de kommende år, og selvfølgelig eksekvere den.
  • Du har et højt aktivitets niveau med fokus på top- og bundlinje.
  • Du er konstant sulten for mere og mere business.
  • Du er ambitiøs, målrettet og struktureret.
  • Det falder dig naturligt at være frontløber, og du ser det som din force at være med at etablere og motivere.

Du tilbydes

Et job der både på kort og langt sigt giver dig en bred vifte af udviklingsmuligheder på såvel det personlige plan som det faglige. Du kommer til at referere til den administrerende direktør og indgå i ledergruppen. Du indgår i et professionelt team med godt humør og en høj faglighed der præger organisationen, hvor der er høj aktivitet og hvor du får usædvanlig stor alsidighed i dine opgaver. Lønpakken forhandles individuelt og afspejler naturligvis de stillede krav.

Om Invita

Invita Køkkener er en del af Nobia Denmark A/S, som indgår i den svenske børsnoterede koncern Nobia AB. Invitas filosofi her fra starten været at levere personlige og individuelle løsninger frem for standardløsninger. Siden etableringen i 1974 har Invita leveret over 400.000 køkkenløsninger – ikke to løsninger har været ens.

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Christian Bjerg
Tlf. +45 30540203
cb@eliterekruttering.dk

Job information:

  • Geografi /ØstJylland
  • Branche / B2B / Projektsalg
  • Starttidspunkt / Snarest muligt

Print Friendly, PDF & Email