Ambitiøs Regional Salgschef til DALOC i østjylland

Til etablering af Daloc`s nye salgsafdeling i Århus, søger vi en selvmotiverende og top-engageret Regional Salgschef, der med stor omhu og energi kan sælge tryghedsskabende løsninger til boligforeninger i hele Jylland


Som Regional Salgschef:

Du får en afgørende og betydelig position i forbindelse med Daloc`s fortsatte succes og fremgang. Vi leder efter dig, der er fuld af drive og bagagen fuld af dokumenterede resultater, og som med høj energi og gåpåmod vil tage ansvaret for salgsarbejdet til alle boligforeninger i Jylland. Med udgangspunkt i en begrænset eksisterende kundedatabase og løbende tilgang af nye emner, behersker du alle salgsfacetter, herunder lead generering, udvikling og optimering af eksisterende kunder og på sigt opbygning og ledelse af dit eget mindre team.

Du skal være en superdygtig sælger, der selvstændigt evner at åbne døre på alle niveauer, opbygge en fortrolig stemning og skabe en solid relation, samt afdække kundens behov og lukke ordren. Det er naturligt for dig at udfordre kunderne på deres ønsker og foreslå den optimale løsning eller løsningsmulighed. Som betroet medarbejder er du naturligvis ansvarlig for kundens tilfredshed med valgte løsninger og services.

Den ideelle kandidat kommer fra en tilsvarende stilling med stort fokus på B2B salg og salgsudvikling. Vi forventer, at du har erfaring og succes med B2B løsningssalg og er super dygtig til at udvikle og fastholde nye kunder. Du har styr på dine aftaler og arbejder struktureret. Da virksomheden opererer i et marked med stort potentiale og samtidig er et stærkt og dynamisk team, forventer vi, at du er en rigtig ”afslutter” og rollemodel, som har en smittende entusiasme, når du bærer dine fortjente successer i mål!

Det betyder, at du:

 • Er kontaktskabende i din væremåde
 • Elsker salg og smagen af succes
 • Er vedholdende – måske endda lidt stædig, for du gi’r ikke op så let
 • Er teamplayer, der også værdsætter input fra andre og gerne deler ud af egne erfaringer
 • Kan arbejde under pres og holde hovedet koldt
 • Kan navigere strategisk i forskellige situationer med mange forskellige type interessenter
 • Måske har erfaring med entreprenører, arkitekter og ingeniører
 • Har forståelse for og erfaring med mål og indsatsstyring
 • Har viden om eller erfaring med udbud og licitation
 • Er fortrolig med IT, Office-pakken og CRM. Måske Super Office og Navision


Hvad kan vi give dig?

En spændende stilling i en succesfuld og økonomisk stærk virksomhed, der er i fortsat fremgang og vækst. Samtidig får du en hverdag i en uformel og positiv atmosfære, hvor det er vigtigt for os, at vi har det sjovt og spændende. Gode udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt. En god fast løn, pension og sundhedsforsikring, firmabil, mobiltelefoni, og frokostordning, primær arbejdstid imellem kl. 08 og 16

Om DALOC

Daloc Danmark A/S er et datterselskab, som ejes 100 % af Daloc AB i Sverige. Daloc er Skandinaviens største producent af branddøre, lyddøre og sikkerhedsdøre i stål og træ.

Vi har udviklet og forfinet vores produkter i over 75 år. Succesformlen er innovativt design, intelligente konstruktioner og egenudviklet produktionsteknik.

Daloc tilbyder Skandinaviens bredeste og mest fleksible sortiment af klassificerede døre i stål og træ. Dørene bygger på smarte og innovative konstruktioner og en lang række patenterede dele, som gør miljøet sikrere, tryggere og behageligere. Produkterne er altid en perfekt afstemt kombination af vores kunders krav til form og funktion.

Vil du søge stillingen?

Så klik på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.
Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:
Martin Broesbøl
Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543
mb@eliterekruttering.dk
Job information:
 • Geografi / Østjylland
 • Branche / BtB løsnings salg
Print Friendly, PDF & Email