Salgskonsulent og kommende Sales Manager til succesrig start-up med internationale ambitioner

Vi tilbyder dig en super spændende karrierestilling i en succesfuld internationalt orienteret start-up-virksomhed. Vi giver dig alle muligheder for at skabe salgssucces, du leverer salget og bliver vores internationale Sales Manager inden for de nærmeste 18 md.

Repiit har vokseværk og søger en ambitiøs og skarp salgskonsulent med B2B-erfaring. Du er den ambitiøse og skarpe sælger, der igennem personlig performance og engagement skaber og sikrer indsatser og performance.
Til gengæld sørger vi for, du får en af de fedeste og mest udfordrende arbejdspladser med enorme muligheder for at bygge videre på din egen karriere i et internationalt marked med et helt unikt produkt.Med reference til virksomhedens Direktør, stortrives du med at arbejde på både strategisk og operativt niveau.

Vil du være med til at udvide vores marked til udvalgte eksportmarkeder og få en selvstændig og ansvarsfuld rolle i en ambitiøs virksomhed? Så har du her muligheden for at få indfriet alle dine ambitioner og forventninger om en karrierestilling.

Du bliver en del af et stærkt fagligt team, hvor vi sammen løser hverdagens opgaver og udfordringer.

Arbejdsopgaver:

 • Lead-generering
 • Opsøgende salg til B2B-kunder
 • Overdragelse af kunde til projektleder
 • Aftersales
 • Opbygning af salgsteam på sigt

Forventninger til dig:

Vi forventer, du er initiativrig, selvmotiverende og ser salg som altafgørende for succes. Igennem din vindende personlighed får du altid en god og produktiv dialog, der sikrer succes.

 • Du har naturligvis salgserfaring med stor succes og gode referencer
 • Du har en stærk, selvstændig og vindende personlighed
 • Du er kommunikativt stærk og dygtig til engelsk
 • Du har gode IT-kompetencer og gerne E-commerce-erfaring
 • Du har en relevant teoretisk baggrund

Vi tilbyder dig:

En super spændende salgsstilling i en international virksomhed med et unikt digitalt produkt. Fast løn med provision, bilordning, PC og mobiltelefon, pension og sygeforsikring.Om Repiit

Med afsæt i Danmark ønsker Repiit at opnå en position som den førende virksomhed inden for abonnements- og medlemshåndtering i Nordeuropa. Repiit udvikler, servicerer og tilbyder abonnements- og medlemssystemer samt -rådgivning med det formål at skabe større loyalitet, højere omsætning og indtjening for vores kunder. Repiit arbejder med følgende fire kundesegmenter: E-shops – medievirksomheder – NGO’er og andre virksomheder, der har brug for et login
På kontoret møder du et team af dygtige og passionerede medarbejdere. I dag har Repiit 8 medarbejdere i salg, kundeservice, it og økonomi.

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt. Vi behandler naturligvis din ansøgning 100 % fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig.

Kontaktoplysninger:
Martin Broesbøl
Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543
mb@eliterekruttering.dk
Job information:
 • Geografi / trekantområdet
 • Branche / SaaS løsninger
 • Starttidspunkt / Snarest muligt

Print Friendly, PDF & Email