Senior .NET-udvikler – Til udvikling af fremtidens E-handelsplatforme

Er du mester til at udvikle E-handelsplatforme, og har du lyst til at sætte dit eget præg på en ung virksomhed og arbejde med de nyeste teknologier? Så kunne et job hos Retail Disruption være en spændende mulighed for dig!

Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job, hvor du vil være fanbærer på dine egne udviklingsopgaver. Du vil indgå i et team af ildsjæle, som er de dygtigste på markedet, når det kommer til at levere unikke E-commerce og ERP løsninger. Du bliver en del af en ung og økonomisk sund virksomhed med flad organisation og et stort fokus på et godt arbejdsklima med fleksible arbejdstider og mange udviklingsmuligheder. Ambitioner for fremtiden er store, og derfor søger vi en Senior .NET-udvikler som kan hjælpe os med at udleve vores mål.

Hvis dine venner spørger

Så kan du med et job hos os fortælle, at du er en form for kode-helt, der dagligt bygger E-handelsløsninger, der ikke blot er brugervenlige, men som også formår at skabe overblik over store og komplekse produktkataloger, sågar på små skærme som mobilen eller tabletten. Derudover kan du også fortælle at du er fanebærer på dine egne udviklingsopgaver, men at du også indgår i et projektteam der sammen med jeres kunder afklarer opgaver så de kan leveres til perfektion.

Hvis dine mere nørdede venner spørger

Du vil hurtigt få ansvar for dine egne udviklingsopgaver og med tiden selv føre dialogen sammen med kunden. Derfor forventer vi, at du er ekspert på følgende områder:
  • ASP.NET, WebAPI og MVC
  • .NET CMS platforme, som for eksempel Umbraco
  • Udvikling af E-commerce løsninger
  • Principperne bag Domain Driven Design og Microservices
  • Azure Cloud eller anden Cloud Provider

Om dig

Du en ambitiøs ildsjæl, der har lyst til at sætte dit eget præg på en ung virksomhed og dens løsninger. Du søger en frihed i dit arbejde og en mulighed for at udvikle og dygtiggøre dig gennem spændende og udfordrende arbejdsopgaver. Du tror på at enkelthed er vejen frem og at nøglen til succes består i at samle mennesker gennem den rette viden og stærk teknologi? Du er en positiv, selvkørende, proaktiv, resultatorienteret, pligtopfyldende, struktureret og udadvendt person der elsker det du laver. Derudover sætter du pris på at være en del af et stærkt team med gode sparringspartnere og kollegaer.

Kontaktoplysninger:

Søren Boye
Tlf. +45 20849702
sb@eliterekruttering.dk
Job information:
  • Geografi / Bopæl=Østjylland
  • Starttidspunkt / Efter aftale

Print Friendly, PDF & Email